Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bouwplannen Voorschoten ter inzage

Datum nieuwsfeit: 17-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Voorschoten

Bouwplan ter inzage

Met ingang van woensdag 17 maart tot en met dinsdag 30 maart 1999 ligt gedurende 2 weken in het gemeentehuis in kamer 042, op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur, voor een ieder ter inzage:

* Een bouwaanvraag voor het vestigen van een praktijkruimte voor een huisarts aan de Nassaukade 26 te Voorschoten.

Met toepassing van artikel 19 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en artikel 50 lid 5 van de Woningwet kunnen burgemeester en wethouders voor dit plan vrijstelling verlenen van het geldende bestemmingsplan Nassauwijk, waarna de benodigde bouwvergunning kan worden verleend. Een voorwaarde om medewerking te kunnen verlenen is dat de raad een voorbereidingsbesluit heeft genomen.

Een ieder kan tot en met 30 maart schriftelijke bedenkingen naar voren brengen tegen het voornemen tot het verlenen van vrijstelling en tegen het voornemen om een voorbereidingsbesluit te nemen.

Bedenkingen kunnen gericht worden aan:

Burgemeester en wethouders van Voorschoten Postbus 393
2250 AJ Voorschoten

Bouwplan ter inzage

Met ingang van woensdag 17 maart tot en met dinsdag 30 maart 1999 ligt gedurende 2 weken in het gemeentehuis in kamer 042, op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur, voor een ieder ter inzage:

* Een bouwaanvraag voor het tijdelijk plaatsen van een garagebox aan de Witte de Withlaan t.b.v. van het politiekantoor.

Met toepassing van artikel 17 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening en artikel 50 lid 5 van de Woningwet kunnen burgemeester en wethouders voor dit plan tijdelijk vrijstelling verlenen van het geldende bestemmingsplan ter plaatse, waarna de benodigde bouwvergunning kan worden verleend.

Een ieder kan tot en met 30 maart schriftelijke bedenkingen naar voren brengen tegen het voornemen tijdelijk vrijstelling te verlenen.

Bedenkingen kunnen gericht worden aan:

Burgemeester en wethouders van Voorschoten Postbus 393
2250 AJ Voorschoten

Bouwplannen Mexx Industrieweg 15 ter inzage

Met ingang van woensdag 17 maart 1999 ligt gedurende 2 weken in het gemeentehuis in kamer 042, op werkdagen van 8 u 30 tot 12 u 30 en op donderdagavond van 18 uur tot 20 uur, voor een ieder ter inzage de volgende bouwplannen betreffende het bedrijfscomplex van Mexx, Industrieweg 15 te Voorschoten.

Het eerste plan betreft gevelwijzigingen als het aanbrengen van deuren en overheaddeuren in de voormalige droogloods en voorts het realiseren van een verbindingsgang tussen de voormalige droogloods en de overige bedrijfsbebouwing;

Het tweede plan betreft het uitbreiden van het bedrijfscomplex met zowel bedrijfs- als kantoorruimte. De uitbreiding is gesitueerd tussen de bestaande bedrijfsgebouwen en aan de noordoostelijke zijde daarvan;

Met toepassing van artikel 19 van de Wet op de ruimtelijke ordening en artikel 50 lid 5 van de Woningwet kunnen burgmeester en wethouders vrijstelling verlenen van de geldende bestemmingsplannen voor deze bouwplannen, waarna de bouwvergunningen kunnen worden verleend.

Een ieder kan tot en met dinsdag 30 maart 1999 schriftelijk bedenkingen naar voren brengen tegen het voornemen tot het verlenen van vrijstelling inzake de bouwplannen, onder vermelding van het desbetreffende bouwplan (verbindingsplan of uitbreidingsplan) bij:

Burgemeester en wethouders van de gemeente Voorschoten

Postbus 393

2250 AJ Voorschoten

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie