Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht stad Groningen

Datum nieuwsfeit: 17-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 17-03-99

Persberichten stad Groningen/

Dagelijkse berichten district Groningen/Haren

Overlast drugs

In de Hoekstraat werden gisteravond twee overlastveroorzakers aangehouden. Beiden lagen in een portiek drugs te gebruiken. Een van de twee verdachten, een 32-jarige stadjer werd na verhoor ingesloten voor het uitzitten van een gevangenisstraf van 7 dagen.

Aanhouding alcomobilist
Op de Nieuwstad werd afgelopen nacht een 20-jarige man uit Heede Duitsland aangehouden. De man reed onder invloed over de Nieuwstad. Bij controle bleek hij ruim 2 promille in zijn bloed te hebben. Bovendien reed hij zonder rijbewijs en was hij niet in het bezit van een geldig legitimatiebewijs. Hij werd inge-sloten voor de vreemdelingendienst.

Ongeval met letsel
Op de St.Jansstraat raakte gistermiddag een 19-jarige vrouw uit Groningen gewond bij een ongeval met een vrachtauto. De vrouw reed met haar fiets over de St.Jansstraat toen zij door de spiegel van de auto werd geraakt. Zij moest met nek- en aangezichtletsel naar het AZG.

Vernielingen
Op het Baken werden afgelopen nacht twee bestelauto's ver-nield. De ruiten van de auto's werden met straattegels inge-gooid. Bovendien werd uit een van de auto's enkele dozen koekjes weggenomen.
*Op de Oosterhamrikkade werd een broodautomaat met een hamer ingeslagen. De daders zagen echter geen kans om ook goederen weg te nemen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie