Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HP, Microsoft en EZOS bundelen krachten in CE Centre

Datum nieuwsfeit: 18-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Vindplaats 3
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


99068

HP, MICROSOFT EN EZOS BIEDEN ONE-STOP WINDOWS CE
CONSULTING SERVICES IN EUROPA

HP Windows CE Competency Centre leert bedrijven de voordelen van Windows CE benutten

Amstelveen, 17 maart 1999 - Hewlett-Packard, Microsoft en EZOS, een belangrijke Windows CE consultant, zetten samen het HP Windows CE Competency Centre op.

In het CE Centre bundelen de drie toonaangevende organisaties hun krachten op het gebied van advies en software-ontwikkelingsservices voor zakelijke klanten in Europa. Het CE Centre leert klanten de voordelen van het Windows CE besturingssysteem van Microsoft ten volle te benutten.

Klanten vinden in het CE Centre alles wat ze nodig hebben, van het definiëren van wensen tot het inzetten van de producten, de training van medewerkers en elke stap daartussen.

Windows CE vormt een sterk platvorm met de mobiele PC-producten van HP. Het besturingssysteem verhoogt de productiviteit van eindgebruikers en biedt bedrijven de mogelijkheid om hun eigen maatwerkoplossingen modulaire te ontwikkelen. Het CE Centre anticipeert op de ontwikkeling en toepassing van praktische Windows CE-applicaties bij Europese bedrijven.

EZOS is in 1992 gestart en heeft inmiddels vestigingen in Vancouver, Brussel, Lille en München. Het bedrijf is in Europa marktleider op het gebied van softwareoplossingen gebaseerd op het besturingssysteem Windows CE. Het bedrijf is gespecialiseerd in Windows CE en biedt adviesdiensten, producten en diensten op het gebied van embedded systems en software-applicaties voor PC Companions.

Hewlett-Packard levert één van de breedste productportfolios op het gebied van informatie-technologie. Naast computersystemen heeft HP software, randapparatuur, complete Internet- en intranetoplossingen, communicatieproducten en test- en meetapparatuur. Met 122.800 werknemers en een omzet van circa 47 miljard dollar is het bedrijf één van de grootste computerleveranciers ter wereld. In Nederland heeft HP vijf vestigingen waar zo'n 3000 mensen werken. Over 1998 bedroeg de omzet van Hewlett-Packard Nederland B.V. circa 2 miljard gulden.

Telefoonnummer voor eindgebruikers voor vragen over producten, aanvragen van documentatie en informatie over verkooppunten: 020 - 547 66 66.

Informatie van Hewlett-Packard is te vinden op: www.hp.nl.

(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie