Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 18-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Donderdag 18 Maart

JONGEN MISHANDELD, BOXTEL

Een 15-jarige jongen uit Boxtel heeft aangifte gedaan van mishandelding. De jongen stak woensdag rond 17.30 de Prins Hendrikstraat in Boxtel over. Hij deed dat niet op de oversteekplaats. Een automobilist stopte, liep naar de jongen en sloeg hem in het gezicht met de mededeling, dat hij hem volgende keer om zou rijden. De politie stelt een nader onderzoek in. Tegenwoordig is het niet meer verplicht om gebruik te maken van een oversteekplaats.

MAN AANGEHOUDEN, VUGHT

In de nacht van woensdag op donderdag is een 20-jarige man uit Nieuwegein aangehouden. De man werd aangetroffen met een auto op de Industrieweg in Vught. De man bleek de auto eerder op de avond in Nieuwegein te hebben gestolen. De man is voor verder onderzoek ingesloten.

AUTO GESTOLEN, BOXTEL

In de nacht van woensdag op donderdag is vanaf de Baandervrouwenlaan in Boxtel een blauwe Opel Kadet gestolen. Het kenteken van de auto is LT-20-ZX.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR OPLICHTING, SINT OEDENRODE

Een 27-jarige man uit Sint Oedenrode en een 21-jarige man uit Best zijn aange-houden. In februari had de Sint Oedenrodenaar aangifte gedaan van inbraak in zijn woning. Daarbij gaf hij aan dat ook een bromfiets, die door hem was geleasd, was gestolen. Uit onderzoek is echter gebleken dat de man samen met de man uit Best de bromfiets had verkocht. Op deze manier wilden ze de verzekeringsmaatschappij oplichten.

INBRAKEN IN AUTO'S HELVOIRT

Afgelopen nacht is in een drietal auto's ingebroken die op verschillende plaatsen geparkeerd stonden in Helvoirt. Bij de auto's werd steeds een portier opengebroken. Een autoradio, een telefoon, een zonnebril en auto papieren zijn gestolen.

VROUW GEWOND, SINT MICHIELSGESTEL

Donderdagmiddag is een 73-jarige vrouw uit Sint Michielsgestel gewond geraakt. De vrouw fietste over de Nieuwstraat in Sint Michielsgestel, toen ze moest uitwijken voor een stilstaande fietster. Bij het uitwijken verloor de vouw haar evenwicht en kwam te vallen. De vrouw is met letsel aan haar knie overgebracht naar een ziekenhuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie