Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

VNU-dochter Van In neemt Den Gulden Engel over

Datum nieuwsfeit: 19-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
VNU

19/03/99

VNU-DOCHTER VAN IN NEEMT EDUCATIEVE UITGEVERIJ DEN GULDEN ENGEL OVER


Haarlem, 19 maart 1999 - Uitgeverij Van In in Lier, de educatieve dochteronderneming van VNU in België, heeft overeenstemming bereikt met Bosch & Keuning in Baarn over de overname van de educatieve uitgeverij Den Gulden Engel.

Den Gulden Engel, gevestigd in Antwerpen, is gespecialiseerd in uitgaven voor het voorgezet onderwijs in Vlaanderen, met name in mens- en maatschappijvakken en de vreemde talen. De onderneming zal worden samengevoegd met Uitgeverij van In. De overname zal geen personele consequenties hebben.

De acquisitie van Den Gulden Engel betekent een goede aanvulling op het activiteitenpakket van Uitgeverij van In. Het bedrijf beschikt al over belangrijke posities in het basisonderwijs in Vlaanderen, in het basis- en voortgezet onderwijs in Wallonië en versterkt nu zijn positie aanzienlijk in het voortgezet onderwijs in Vlaanderen.

© VNU

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie