Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 19-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Vrijdag 19 Maart

AANRIJDING LETSEL SINT OEDENRODE

Bij een eenzijdig ongeval op de Oranje Nassaulaan te Sint Oedenrode op 18 maart 1999 omstreeks 16.20 uur is een 17 jarige bromfietster uit Eindhoven gewond overgebracht naar het Catharinaziekenhuis in Eindhoven. Het slachtoffer reed met haar bromfiets tegen een verkeersheuvel en kwam ten val. Een 16 jarige duopassagiere uit Eindhoven bleef ongedeerd.

FOUTIEVE MESTOPSLAG CROMVOIRT

Tegen een 57 jarige man uit Helvoirt is proces-verbaal opgemaakt, omdat hij een noodmestbassin aan de Gementweg te Cromvoirt niet had afgedekt middels een folie om amoniakemissie te voorkomen. De man kreeg een transactie van f 3000,--

INBRAAK WONING HAAREN

Bij een inbraak in een woning aan de Oisterwijksedreef te Haaren is op 18 maart 1999 een computer met monitor ontvreemd. De daders vernielden een ruit.

INBRAAK AUTO VUGHT

Bij een inbraak in een personenauto op de Bosscheweg te Vught in de nacht van 18 op 19 maart 1999 een Gsm ontvreemd. Waarde f 600,- De daders vernielden een ruit.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie