Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Van Dijkhuizen nieuwe Directeur-Generaal Rijksbegroting

Datum nieuwsfeit: 19-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
expostbus51


RVD/DV

MINISTERRAAD: benoeming dg rijksbegroting

Ministerie van Financiën
Persbericht Ministerraad

19 maart 1999

VAN DIJKHUIZEN NIEUWE DIRECTEUR-GENERAAL RIJKSBEGROTING

De ministerraad heeft er op voorstel van de minister van Financiën drs. G. Zalm mee ingestemd om de heer drs. C. van Dijkhuizen voor te dragen voor benoeming tot Directeur-Generaal van de Rijksbegroting van het ministerie van Financiën.

De heer Van Dijkhuizen (43) volgt de heer Van Maanen op die 19 februari jl. is benoemd als secretaris-generaal van het ministerie van Financiën.
Na zijn studie Algemene Economie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam begon Van Dijkhuizen in 1981 zijn loopbaan bij de directie Begrotingszaken van het ministerie van Financiën. In 1985 stapte hij over naar de directie Algemene Economische Politiek van het ministerie van Economische Zaken. Daar heeft hij 12 jaar gewerkt, de laatste 5 jaar als directeur. Sinds februari 1997 is Van Dijkhuizen benoemd tot directeur van de Inspectie der Rijksfinanciën (IRF) van het ministerie van Financiën en tevens plaatsvervangend Directeur-Generaal van de Rijksbegroting.

RVD, 19.03.1999


19 mrt 99 20:06

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie