Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen

Datum nieuwsfeit: 21-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 21-03-99

Verkeersslachtoffer nog steeds onbekende/
Zondag 21 maart 1999

De man die afgelopen zaterdagochtend op het Julianaplein in Groningen onder de aanhanger van een vrachtwagen om het leven is gekomen is nog altijd niet geïdentificeerd Op en aan het lichaam was niets te vinden waardoor de identiteit van het slachtoffer kon worden vastgesteld. Signalement:

Het slachtoffer is een man van circa 1,80 meter. Zijn leeftijd wordt geschat tussen de 45 en 50 jaar. Hij heeft een stevig postuur met zwart krullend haar. Witte gelaatskleur (mogelijk Oost-Europees) met een mogelijk litteken op de wang. Bijzonder is te noemen dat de man een goed onderhouden gebit had met vrijwel gave voortanden boven en onder. Rechtsboven in de kaak bevond zich een specifieke zogenaamde vijfdelige etsbrug. Een brug die weinig door tandartsen wordt geplaatst.
Het slachtoffer was ongeschoren, maar verder goed verzorgd. Hij droeg zwarte schoenen (merk Clarks) maat 8,5 en een donkerbruine wax-coat (merk Sweat Balmoral), een bordeauxrode broek maat 54 (made by Biesot) en dito t-shirt. Verder was het slachtoffer in het bezit van een bril met goudkleurig montuur en een sleutel (merk LIPS) met het nummer 009808.

Mensen die het bovenstaande signalement bij een persoon kunnen thuisbrengen worden verzocht contact op te nemen met Regiopolitie Groningen, telefoonnummer 050 599 5995.

De man sprong zaterdag om 09.30 voor verschillende auto's die hem telkens konden ontwijken. Zo ook in eerste instantie een vrachtwagen, die de A28 wilde opdraaien. Toen de chauffeur hem niet meer zag, trok deze langzaam op, waardoor het slachtoffer ongezien op de dissel tussen de wagen en de aanhanger kon klimmen. Een honderd meter na het plein is het slachtoffer gevallen of gesprongen en onder de aanhanger terechtgekomen. De man overleed ter plekke.

Nadere informatie via Bureau Voorlichting, telefoonummer 050 599 5010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie