Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen / Haren

Datum nieuwsfeit: 23-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 22-03-99

Persberichten District Groningen/Haren/
Maandag 22 maart 1999

Man aangehouden voor uitstaande boetes
De politie heeft gistermiddag in het Noorderplantsoen een 24-jarige drugsverslaafde aangehouden, omdat de man nog het een en ander aan boetes had openstaan. De man is ingesloten.

Man overvallen
Een 66-jarige man uit Groningen is gisteravond, omstreeks 19.30 uur, in het winkelcentrum van de wijk Vinkhuizen door twee nog voortvluchtige daders overvallen. De man liep in het gangetje tussen het Chinees restaurant en de oude kerk, toen een man voor hem ging staan en het slachtoffer een mes op de borstdrukte. Op het zelfde moment werd de man van achteren door een tweede verdachte vastgepakt. Met enkele honderden guldens en een pakje shag gingen ze ervandoor. Beide daders waren ongeveer 1,75 meter en reden zonder helm op een donkerblauwe brom/snorfiets (model scooter) met witte strepen of vlakken op de zijkant.

Dronken vrouw achter het stuur
De politie heeft vannacht een 27-jarige vrouw aangehouden die slingerend over het Hoendiep reed en daarom aan een blaastest werd onderworpen. Het alcoholpromillage van 1 was voldoende voor een boete van fl. 700,- en een dagvaarding. De vrouw is na verhoor heengezonden.

Drie fietsendieven gepakt
De politie heeft vanmorgen op de Verlengde Lodewijkstraat drie jongens in de leeftijd 14, 17 en 18 jaar uit Groningen aangehouden voor het stelen van een fiets en vijf autoradio's. Na een melding dat er op de Coendersweg een fiets werd gestolen door drie jongens, stelde de politie een onderzoek in dat leidde tot de aanhouding van de drie op de Verlengde Lodewijkstraat. Spontaan bekenden de drie de nog nieuwe damesfiets te hebben gestolen. Ook legden ze een bekentenis af omtrent de herkomst van de radio's in hun tas.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie