Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Financiele ondersteuning voor innoverende MKB's

Datum nieuwsfeit: 23-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Europa van Morgen

ETF-startersregeling MKB
Innoverende en werkgelegenheidscheppende midden- en kleinbedrijven kunnen in aanmerking komen voor financiële ondersteuning van de EU. Daartoe heeft Europese Commissie vorig jaar een overeenkomst gesloten met het Europese Investeringsfonds. Er zal alleen worden geïnvesteerd in gespecialiseerde risicokapitaalfaciliteiten die specifiek zijn opgezet om het MKB te voorzien van aandelenkapitaal of andere vormen van risicokapitaal. In aanmerking komen commerciële risicokapitaalfondsen die worden beheerd door onafhankelijke professionele teams met voldoende beroepservaring die beschikken over de nodige deskundigheid en geloofwaardigheid voor het beheren van een risicokapitaalfonds. Per fonds kan maximaal 10 miljoen ecu worden toegekend.
Meer informatie: Programmabeheerder - MKB-garantiefaciliteit Europees Investeringsfonds 43, avenue J.F. Kennedy L-2968 Luxemburg
tel: (35-2) 426 68 81
fax: (35-2) 426 68 83 00
e-mail: (info@eif.org)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie