Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Lanning neemt verbeterde traverse Beckum in gebruik

Datum nieuwsfeit: 24-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Lanning neemt verbeterde traverse Beckum in gebruik

Zwolle, 18 maart 1999

LANNING NEEMT VERBETERDE TRAVERSE BECKUM IN GEBRUIK

Gedeputeerde drs. R. Lanning van de provincie Overijssel neemt op woensdag 24 maart 1999 de verbeterde traverse Beckum officieel in gebruik. In het kader van de Nationale Boomplantdag plant Lanning die dag om 10.30 uur een aantal bomen. Hij wordt hierbij geholpen door de leerlingen van de groepen 5 en 6 van de basisschool "de Bleek" uit Beckum. Met het planten van de bomen worden de werkzaamheden in Beckum officieel afgerond. Voorafgaand aan het planten van de bomen vindt een bijeenkomst plaats in het uitgaanscentrum "Annink-Pot". Tijdens deze bijeenkomst zullen achtereenvolgens gedeputeerde Lanning, burgemeester Beelaerts van Blokland van Hengelo en de heer Goselink, voorzitter van de Dorpsraad Beckum het woord voeren.
De afgelopen tien jaar is hard gewerkt om de provinciale weg Haaksbergen-Hengelo (N739) verkeersveiliger te maken. De weg loopt door de dorpskern van Beckum. In 1989 is een deel van de weg ter hoogte van Beckum heringericht. In 1995 is nabij de kerk in de dorpskern een tunnel aangelegd, in 1997 is het kruispunt met de Wolfkaterweg omgebouwd tot een rotonde en vorig jaar is ten zuiden van de bebouwde kom een snelheidsremmer aangelegd. Met de verbeteringen in Beckum was in totaal een bedrag van ruim f. 4 miljoen gemoeid.

Nadere informatie: Toon Schuiling, team Communicatie telefoon 038 - 4
25 23 12.


99/44

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie