Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Den Bosch

Datum nieuwsfeit: 24-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Zondag 21 Maart

VIDEOCAMERA ONTVREEMD. 'S-HERTOGENBOSCH

Bij een insluiping in een bedrijf aan de Sint Josephstraat is vrijdagmiddag een professionele videocamera met een waarde van ruim honderdduizend gulden ontvreemd. De diefstal heeft vermoedelijk plaatsgevonden tussen 13.00 en 15.00 uur.

GSM GESTOLEN, 'S-HERTOGENBOSCH

Een 32-jarige inwoner van Roermond heeft bij de politie aangifte gedaan van diefstal van zijn GSM-telefoon. De man liep omstreeks 17.45 uur op de Stationsweg en voelde dat zijn mobiele telefoon met een ruk van zijn broeksband werd getrokken. Hij zag hoe een circa 18-jarige jongeman hiermee vandoor ging en wegliep in de richting van de Does van de Willeboissingel.

WINKELDIEF, 'S-HERTOGENBOSCH

Winkelpersoneel van een supermarkt aan het Kapelaan Koopmansplein hebben vrijdagavond een 18-jarige inwoner van s-Hertogenbosch aangehouden. Hij bleek tien pakken paling te hebben gestolen. De jongen werd aan de politie overgeleverd en tegen hem is proces verbaal opgemaakt.

DIEFSTAL BESTELBUS, 'S-HERTOGENBOSCH

Vrijdag is vanaf de Gestelseweg een bestelbusje van het merk Chevrolet gestolen. Hierop zit het kenteken VF-85-HG. In de auto lag voor circa tienduizend gulden aan (elektrisch) gereedschap.

WONINGINBRAAK, 'S-HERTOGENBOSCH

Vrijdag is ingebroken in een woning aan Blokpolder. De toegang werd verkregen door het verbreken van een raam. Er zijn een computer en een GSM-toestel ontvreemd. De waarde hiervan is niet bekend.

ONDER INVLOED, VLIJMEN

In de nacht van vrijdag op zaterdag is proces verbaal opgemaakt tegen een 22 jarige Vlijmenaar die onder invloed een auto bestuurde. De controle vond om 02.50 uur plaats op de Beneluxlaan. Hij kreeg een onmiddellijk rijverbod van 5 uren.

TAXICHAUFFEUR BEROOFD, 'S-HERTOGENBOSCH

Een 25-jarige taxichauffeur uit Nijmegen is in de nacht van vrijdag op zaterdag op Topaas in 's-Hertogenbosch door drie jongens in zijn taxi beroofd van zijn portemonnee met daarin enkele honderden guldens. Het slachtoffer arriveerde met het drietal omstreeks 05.00 uur op Topaas. Zijn passagiers waren een half uur eerder bij hem ingestapt bij het station in Nijmegen. Juist voordat de drie uitstapten kreeg de taxichauffeur een hard voorwerp tegen het hoofd gezet en werd hij gedwongen zijn portemonnee af te geven. Hierna zijn de daders gevlucht. Het gaat hier om drie jongens in de leeftijd van 20 tot 25 jaar. Twee van hen zijn van buitenlandse afkomst. De derde is een Nederlander.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, 'S-HERTOGENBOSCH

Personeel van een winkel aan de Helftheuvelpassage heeft zaterdagmorgen een 35-jarige inwoner van s-Hertogenbosch aangehouden. De man verliet de winkel met twee paar schoenen, zonder deze te betalen. De verdachte werd overgegeven aan de politie die tegen hem proces verbaal opmaakt.

ZAKKENROLLERIJ, 'S-HERTOGENBOSCH

Een 69-jarige inwoner van 's-Hertogenbosch is zaterdagmiddag rond het middaguur het slachtoffer geworden van een zakkenroller. De portemonnee van de man, met daarin enkele tientjes, werd op de Hooge Steenweg tijdens het winkelen uit zijn jaszak gestolen.

Een 30-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch overkwam zaterdagmiddag op de Markt hetzelfde feit. Bij haar werd de portemonnee met circa honderd gulden uit haar handtas ontvreemd.

WEDERSPANNIGHEID, 'S-HERTOGENBOSCH

De politie van Den Bosch heeft zaterdag een 43-jarige man uit die plaats aangehouden. De man weigerde de stationsrestauratie te verlaten nadat twee agenten van de spoorwegpolitie hem een ontzegging van de toegang aldaar hadden uitgereikt. De man had al meerdere malen overlast in het restaurant veroorzaakt. Hij verzette zich hierop hevig, waarop de Bossche politieagenten assistentie verleenden. Tijdens de strubbelingen die hierbij ontstonden beet de man twee agenten in de hand en arm terwijl een agent van de spoorwegpolitie aan een oog gewond raakte vanwege een elleboogstoot. De verdachte is in verzekering gesteld.

ONDER INVLOED, 'S-HERTOGENBOSCH

De politie heeft zaterdag omstreeks 17.40 uur op de Wolvenhoek een 39-jarige vrouw uit 's-Hertogenbosch aangehouden die onder invloed een auto bestuurde. In verband hiermee is haar rijbewijs ingevorderd.

BEDRIJFSINBRAAK, 'S-HERTOGENBOSCH

Zaterdagavond zijn bij een bedrijf aan de Rietveldenstraat circa 20 stuks elektrische gereedschappen ontvreemd. De politie werd gewaarschuwd nadat omstreeks 21.20 uur een alarm afging. Bij onderzoek bleek een ruit te zijn vernield, waarna diverse boormachines, decoupeerzagen, schuurmachines en cirkelzagen waren ontvreemd. De waarde van de apparatuur is niet bekend.

BROMFIETSER GEWOND, 'S-HERTOGENBOSCH

Een bromfietser (leeftijd niet bekend) is zaterdagavond omstreeks 23.00 uur gewond geraakt bij een botsing met een fietser. Het ongeval vond plaats op de Klokkenlaan, waar hij ter hoogte van de ingang van de Rompertpassage geen voorrang kreeg van de fietser. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het Carolusziekenhuis.

TWEE JONGENS AANGEHOUDEN, 'S-HERTOGENBOSCH

De politie van Den Bosch heeft in de nacht van zaterdag op zondag twee 23-jarige inwoners van Rosmalen aangehouden. Het tweetal wordt er van verdacht te hebben willen inbreken bij een winkel aan de Christiaan Huygensstraat. Getuigen belden omstreeks 03.40 uur de politie omdat er volgens hen werd ingebroken waarbij één persoon op de uitkijk stond. Toen de politie arriveerde bleek een ruit van een toegangsdeur te zijn vernield. Er was echter niets ontvreemd. De twee jongens, die volhouden niets daarmee uitstaande te hebben zijn in de loop van de ochtend weer in vrijheid gesteld.

VIER GEWELDPLEGERS AANGEHOUDEN, 'S-HERTOGENBOSCH

De politie van Den Bosch heeft in de nacht van zaterdag op zondag op het Burgemeester Loeffplein vier inwoners van Den Bosch van respectievelijk 15, 21 en twee van 31 jaar aangehouden. Het viertal wordt ervan verdacht rond 04.00 uur op de Visstraat te 's-Hertogenbosch een taxichauffeur te hebben mishandeld die tevoren had geweigerd hen mee te nemen omdat zijn dienst erop zat. Toen de gewaarschuwde politie in de Visstraat arriveerde liepen de vier weg. Tijdens hun vlucht werd door een van hen op de Pensmarkt een jongen mishandeld door hem een kopstoot te geven. Drie van de verdachten zijn in verzekering gesteld. Een 31-jarige verdachte is na verhoor heengezonden.

AUTO OVER DE KOP, HEUSDEN

Bij een verkeersongeval op de Rijksweg N267 onder Heusden zijn zondagmorgen omstreeks 05.30 uur een 22-jarig meisje uit Oudheusden en een 19-jarige meisje uit Kerkdriel gewond geraakt. Ze zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar ziekenhuizen in Den Bosch. Zij zaten met nog twee andere personen in de auto die bestuurd werd door een 19-jarige jongen uit Oudheusden. Deze heeft door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloren waarna de auto een aantal malen over de kop sloeg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

actuele persberichten

Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie
Westinghouse' accelerator WeLink(TM) stimuleert innovatie kernenergie BRUSSEL-(BUSINESS WIRE)- Westinghouse Electric Company heeft een nieuwe methode gecreeerd voor vernieuwers die kernenergietechnologie...

TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank
TSYS vernieuwt betaalverwerkingsovereenkomst met Rabobank COLUMBUS, Ga. & UTRECHT, The Netherlands-(BUSINESS WIRE)- TSYS (NYSE: TSS) heeft vandaag bekendgemaakt dat Rabobank...

Speedheat heeft warm hart voor regionale sportclub
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

Stop Kamagra start petitie tegen illegale handel in Kamagra
StopKamagra.nl is een petitie gestart voor een betere controle op Kamagra tabletten op de Nederlandse markt. Hiermee hoopt de beweging...

Nederlandse referendum tegen CETA in beeld
Referendum over CETA komt eraan Persbericht – 26 oktober 2016 Referendum over CETA komt eraan Nederland neemt stokje van de...

Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace
Real-time datareplicatie van HVR naar Azure Marketplace SAN FRANCISCO-(BUSINESS WIRE)- Vooruitstrevende en direct werkende datareplicatie is nu beschikbaar voor klanten...

Geen significante afname vluchten Thailand na overlijden koning
Met het overlijden van de Thaise koning bijna twee weken geleden, is in het land een maand van nationale rouw...

Places to work Almere lanceert nieuwe website
Ondernemersplek Places to work in Almere heeft een vernieuwde website. Hierop is nu in één oogopslag te zien dat het...

BankGiro Loterij blijft Spoorwegmuseum steunen
De BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland, verlengt haar bijdrage aan Het Spoorwegmuseum met vijf jaar. Sinds 2007 heeft het...

Makelaars en huizenverkopers filmen nu zelf woningverkoopvideo's
Veel makelaars maken zelf de verkoopfoto's van hun vastgoedaanbod. Een professionele woningverkoopvideo produceren is echter voor de meeste makelaars en...

ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal
ERYTECH geeft 4 november 2016 bedrijfsupdate over derde kwartaal LYON, Frankrijk-(BUSINESS WIRE)- ERYTECH Pharma (Parijs:ERYP) (ADR:EYRYY) (Euronext Parijs: ERYP), de...

Code Oranje afgekondigd: op weg naar een nieuwe democratie
Code Oranje afgekondigd¶ Persbericht Woensdag 26 oktober 2016 Code Oranje afgekondigd Op weg naar een nieuwe democratie Een groep van...

HomeExchange Gold brengt de ruil-ervaring naar nieuw service-niveau
HomeExchange – ‘s werelds grootste huizenruil-netwerk met meer dan 65.000 actieve listings in 150 landen– heeft HomeExchange Gold gelanceerd, een...

Bijna 90 procent Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde
Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Bijna 90% Nederlanders wil zeggenschap over eigen levenseinde Van alle Nederlanders wil...

Greenchoice weer 'Beste uit de Test' Consumentenbond
Duurzame energieleverancier Greenchoice is voor 2016 alweer beoordeeld als beste energieleverancier van Nederland. Consumentenbond vergeleek 14 energieleveranciers op klanttevredenheid, service...

Gemeente Oss gaat administratieve software ‘Op Orde’ gebruiken
De gemeente Oss heeft een contract gesloten met Op Orde, ontwikkelaar van software voor administratieve processen. Dit meldt Jeroen Lugte,...

Verzekeringsmaatschappijen beïnvloeden onbewust consument
Recentelijk heeft het de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een persbericht gepubliceerd over het gebruik van gedragswetenschappen in de marketing. Hierin...

‘Het huis waar de duivel woont’ van Goran Tribuson is verschenen
Gastarbeider Roby keert terug naar zijn geboortestreek, de buitenwijk De Gasfabriek. Hij wil er een kampioenschap in een nieuwe vechtsport...

Zorgkosten Nederland overstijgen rest van Europa
De zorgkosten per hoofd van de bevolking zijn naar verhouding in Nederland bijna het hoogst van heel Europa. Een Nederlander...

ABB Research Award ter ere van Hubertus von Grunberg voor Jef Beerten
Eerste ABB Research Award ter ere van Hubertus von Gruenberg voor dr. Jef Beerten ZUeRICH-(BUSINESS WIRE)- Dr. Jef Beerten van...

Speedheat heeft warm hart voor vrije architectuur
In 2016 bestaat Speedheat Nederland, specialist in elektrische vloerverwarming, 20 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum organiseert het bedrijf in...

UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict
UNICEF: 1,7 miljoen kinderen in Syrië niet naar school door conflict EMBARGO 24-10-2016 00.01 uur 21 oktober 2016 UNICEF: 1,7...

Dubline introduceert één mobiele telefoon met twee lijnen
Dubline introduceert vandaag een app die het gemak en vrijheid van een mobiele telefoon combineert met de professionaliteit van een...

Verplicht publicatie van 'slaperstarieven' energiecontracten
Recent concludeerde bestuurslid Henk Don van de consumentenwaakhond ACM dat consumenten het aanbod van energieleveranciers nu beter begrijpen en vergelijken....

Actie tegen TTIP en CETA; 180.000 handtekeningen voor referendum
Duizenden mensen in actie tegen TTIP en CETA Ruim achtduizend mensen, waaronder honderden leden van de SP en ROOD, voerden...

Groeibedrijf Jongens van de Tekeningen lanceert internationaal merk
Na snelle groei in Nederland – met een omzet die dit jaar door de €1M heen schiet - gaan de...

Wereldstotterdag op 22 oktober 2016
Iedereen heeft wel eens gehoord van de stotteraar die in een vlaag van boosheid zonder haperen kan schelden. Of die...

Enversed opent Europa's grootste Virtual Reality Center in Eindhoven
Europa´s grootste Virtual Reality Experience Center opent over 2 maanden haar deuren in Eindhoven. Tijdens de Dutch Design Week (22...

Tips om een goede loodgieter te vinden
Het blijkt voor consumenten steeds lastiger te worden om een goede loodgieter in de buurt van hun woning te vinden....

Duitse ontwerpster op Nederlandse breidagen
Op 21 & 22 oktober 2016 vinden de ‘Nederlandse breidagen’ plaats in de IJsselhallen in Zwolle. Een evenement dat geheel...

Guapa B.V. pioniert met Magento Enterprise in Benelux
Vanaf het moment dat Magento eind vorig jaar met hun versie 2 op de markt kwam was het voor haar...

Twintig jaar online vereniging Women on the Web
Komende maand bestaat de Nederlandse vereniging Women on the Web twintig jaar. Op het hoogtepunt, eind 2007, telde de vereniging...

Verbod stierenvechten Catalonië geannuleerd
Het Spaanse Constitutionele Hof heeft het Catalaanse verbod op het stierenvechten geannuleerd. Een groep senatoren van de conservatieve politieke partij...

Tramadol Pijnstillers vanaf 2016 op de dopinglijst
Vanaf januari 2016 zal de veelbesproken pijnstiller Tramadol op de verboden lijst komen. Ook de nevenproducten Tramadolor en Tramal zullen...

Marokko blijft veilig land van herkomst
Aanwijzing Marokko als veilig land van herkomst blijft voorlopig in stand Donderdag 20 oktober 2016 De staatssecretaris van Veiligheid en...

6 uur livestream met veel tips voor ondernemers #TTM6Jaar
A.s. donderdag 20 oktober bestaat social media bureau TTM Communicatie uit Leerdam precies 6 jaar! Reden dus voor een feestje......

Trime-app helpt bewoners besparen op de energierekening
Bewoners die huren bij woningcorporatie Eigen Haard kunnen nu tot honderden euro’s per jaar besparen door mee te doen aan...

Biografie over vlogger Enzo Knol verschenen
Binnenkort bereikt de vlogger de 1 miljardste view op zijn kanaal. In dit boek: wat Enzo zijn kijkers in zijn...

Standbouw geïnspireerd op de opvouwbare Albert Heijn boodschappenkrat
Onze boodschappen vervoeren we in handige kratjes, met een eenvoudige beweging op te vouwen en weer uit te klappen. Ze...

Nederlanders kiezen voor producten met keurmerk
Keurmerken spelen bij zes op de tien (61%) Nederlanders een rol bij de keuze voor eten en drinken. Voor consumenten...

Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of Intelligence
“The best or worst thing to happen to humanity” - Stephen Hawking helps to launch Centre for the Future of...

ExoMars TGO reaches Mars orbit while EDM situation under assessment
The Trace Gas Orbiter (TGO) of ESA’s ExoMars 2016 has successfully performed the long 139-minute burn required to be captured...

Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken
Rambus Bell ID vereenvoudigt tokenisering voor banken ROTTERDAM, Nederland-(BUSINESS WIRE)- Als reactie op de toenemende complexiteit en versplintering binnen mobiele...

Recordaantal (1,5 miljoen) overweegt overstap zorgverzekering
Een recordaantal Nederlanders - 1,5 miljoen - overweegt om voor 2017 over te stappen naar een andere zorgverzekering. Dat zijn...

'Dawn of the Bison' - Jasper Doest, Wildlife Photographer of the Year
Voor de vijfde keer in vijf jaar tijd gooit de Vlaardingse fotograaf Jasper Doest (37) hoge ogen bij de prestigieuze...

Versnelde aanpak Merwedebrug A27
Versnelde aanpak Merwedebrug A27 | Rijkswaterstaat Versnelde aanpak Merwedebrug A27 Nieuwsbericht - Gepubliceerd op: 18 oktober 2016- Laatste update: 18...

Grootste groene vrijwilligersdag van Nederland: Natuurwerkdag
Samen buiten aan de slag, dat kan op de eerste zaterdag van november op de Natuurwerkdag. In 2016 organiseert LandschappenNL...

Stichting De Hond Kan De Was Doen lanceert 'making life easier'
Ter gelegenheid van LEGO®World 2016 van dinsdag 18 tot en met maandag 24 oktober in de Jaarbeurs Utrecht wordt een...

Dertig jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg
30 jaar cel geëist voor inbraak met dodelijk geweld in Tilburg Breda, 18 oktober 2016 30 jaar cel geëist voor...

Razendsnelle groei voor groothandel in de erotiek
EDC Internet groeit razend snel met de online verkoop van seksartikelen. Met deze razendsnelle groei is het bedrijf uitgeroepen tot...