Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Themabijeenkomst registratie en energie monitoring systemen

Datum nieuwsfeit: 25-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Novem


Themabijeenkomst Registratie en energie monitoring systemen

25/3/1999 25/3/1999
Zwolle, de nieuwe Buitensocieteit

Registreert u het energieverbruik van uw gebouw(en), maar weet u eigenlijk niet wat er verder mee gedaan kan worden? Of registreert en benut u het energieverbruik, maar wilt u graag weten welke Energie Monitoring Systemen er zijn om u daarbij te helpen? Dan is deze themabijeenkomst geschikt voor u, want tijdens deze bijeenkomst staat de volgende vraag centraal: Hoe en waarom registreer je het energieverbruik en van welke Energie Monitoring Systemen kan je gebruik maken.

Het registreren en bewaken van de energiestromen is de basis van energiezorg. Door middel van het beheren van het energieverbruik wordt de vinger aan de pols gehouden en daarmee worden de energiekosten bewaakt. Naast het registreren van het energieverbruik, moet beoordeling en bewaking van het verbruik plaats vinden. Tevens is het van belang dat er wordt gerapporteerd naar bijvoorbeeld management en collegas.

Bij het registreren van het energieverbruik wordt op vaste tijden het verbruik afgelezen op de gas- en elektriciteitsmeter. Registratie kan zowel handmatig als met een computerprogramma gebeuren; een Energie Monitoring Systeem. Dit is een informatiesysteem dat uit uw ruwe energiegegevens, specifieke op de organisatie toegesneden informatie verzorgt. Deze informatie kan weer gebruikt worden voor de beoordeling en bewaking van het energieverbruik, maar ook voor de rapportage naar het management en uw collegas.

Bestemd voor:
energiecoordinatoren en medewerkers van MJA bedrijven in de utiliteitsbouw die belast zijn met de opzet en/of uitvoering van energieregistratie en -monitoring

Kosten:
NLG 200,-- exclusief BTW

Aanvraag aanmeldingsformulier: (info@novem.nl)

A995AW09

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie