Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium: Toekomstige ontwikkelingen in de genetica

Datum nieuwsfeit: 25-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van Utrecht


25 maart 1999

Symposium 'Toekomstige ontwikkelingen in de genetica'

Vanaf 1 januari 1999 vormen het Klinisch Genetisch Centrum Utrecht en de Vakgroep Humane Genetica van de Universiteit Utrecht samen het Centrum voor Medische Genetica (CMG). Voor het eerst in Nederland wordt een klinisch genetisch centrum daarmee formeel in de structuur van een universitair medisch centrum opgenomen. Ter gelegenheid hiervan, van de verhuizing naar het nieuwe Wilhelmina Kinderziekenhuis , en van de toekenning van een eredoctoraat aan prof.dr. Charles Scriver organiseert het CMG een symposium over ‘Toekomstige ontwikkelingen in de genetica’. Sprekers zijn onder meer prof.dr. Peter Pearson, prof.dr. Hans Galjaard en prof.dr. Charles Scriver.

Het symposium vindt plaats op donderdag 25 maart 1999 van 13.00 tot 16.00 uur in de Blauwe Collegezaal van het Academisch Ziekenhuis Utrecht. Na afloop bestaat de mogelijkheid om het CMG in het nieuwe Wilhelmina Kinderziekenhuis te bezoeken.
Informatie: mevrouw J.L. Senior, (030) 253 8129, e-mail: (j.l.senior@med.uu.nl)

Communicatie Service Centrum, Heidelberglaan 8, 3584 CS Utrecht, Telefoon (030) 2533550 of 2532572 Mediavragen per Email: (UUmedia@csc.usc.uu.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie