Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Brabant-Zuid-Oost

Datum nieuwsfeit: 25-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Helmond 24-03-99

Persberichten 24 maart/

Politieberichten
Helmond: Diefstal uit woning

Uit een woning aan de Berkelstraat is dinsdag tussen 16.00 uur en 21.30 uur een videorecorder, stereo-installatie, playstation en een hondje weggenomen. Toegang tot de woning werd verkregen middels een draairaam aan de achterzijde van de woning.

Helmond: Diefstal fiets
Op dinsdagavond omstreeks 21.20 uur is op de Lijsterstraat een 15-jarige jongen uit Helmond aangehouden. Kort daarvoor had hij met zijn maatje een fiets weggenomen nabij het NS station. Na verhoor kon de jongen met zijn ouder huiswaarts keren. Voor verdere afhandeling is de jongen doorverwezen naar bureau Halt.

Helmond: Auto-inbrekers aangehouden
Op woensdagmorgen omstreeks 0.40 uur zijn op de Gerwenseweg twee 18-jarige mannen uit Helmond aangehouden. Kort daarvoor hadden zij ingebroken in een auto op de Koolakker. Voor nader onderzoek zijn beiden ingesloten aan het politiebureau.

Helmond: Diefstal auto
Woensdagmorgen tussen 0.05 uur en 5.30 uur is er vanaf de Klarinetstraat een donkerblauwe Volkswagen Golf CL D met het kenteken XZ-29-FF gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie