Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst Straatspeeldag Haarlem

Datum nieuwsfeit: 25-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Veilig buiten spelen op tiende Nationale Straatspeeldag

Informatiebijeenkomst Straatspeeldag

Op donderdag 25 maart organiseert de stichting Kinderen Voorrang een informatie-bijeenkomst over de Straatspeeldag in de kantine van natuur- en milieucentrum Ter Kleef aan de Kleverlaan nummer 9 in Haarlem. Iedereen die zich zorgen maakt over de verkeersonveiligheid in de buurt en een Straatspeeldag wil organiseren, is welkom op deze bijeenkomst die begint om 20.00 uur. De stichting Kinderen Voorrang stelt tijdens de bijeenkomst een uitgebreid actiepakket beschikbaar met een duidelijke handleiding en suggesties voor straatspelletjes en andere activiteiten.

9 juni 1999

De Nationale Straatspeeldag wordt dit jaar voor de tiende keer gehouden. Ieder jaar sluiten ouders en kinderen in het hele land op deze dag meer dan 1500 straten af voor het verkeer, zodat kinderen voor één keer veilig buiten kunnen spelen. De Straatspeeldag vindt dit jaar plaats op woensdag 9 juni 1999. In Haarlem was de Straatspeeldag vorig jaar een groot succces. Maar liefst elf straten deden mee aan de Straatspeeldag en organiseerden vele leuke activiteiten voor de kinderen. Vanwege het tienjarig jubileum krijgt de Straatspeeldag in 1999 een extra feestelijk tintje, met speciale aandacht voor het onderwerp "veilige kinderroutes".

Opgeven

Opgeven voor de informatiebijeenkomst over de Straatspeeldag kan bij het secretariaat van de Stichting Kinderen Voorrang, telefoon: 020-6826322.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie