Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

TakeitNow.com doorbreekt prijsbinding computermarkt

Datum nieuwsfeit: 25-03-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
BILTHOVEN, 25 maart 1999. TakeitNow.com doorbreekt prijsbinding computermarkt, en stunt door pc's en printers zonder winstmarge door te verkopen via haar site. Verschillende landelijke computerketens hebben de afgelopen week een mislukte poging gedaan om TakeitNow.com via fabrikanten en haar distributeurs zwaar onder druk te zetten om haar prijzen op bepaalde merken pc's weer op te krikken tot het niveau van de gepubliceerde "straatprijzen". De prijzen van TakeitNow.com voor sommige producten als de IBM Aptiva en de Packard Bell multimedia pc lagen ca. 7% onder deze zogenaamde "straatprijzen". TakeitNow.com weigert om zich te conformeren aan de bestaande praktijk van horizontale ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie