Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Start kaartverkoop Concert van de Eeuw Marco Borsato

Datum nieuwsfeit: 27-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Concert van de Eeuw: kaartverkoop start zaterdag 27 maart

MARCO BORSATO OVER GRENZEN HEEN

De kaartverkoop voor het 'concert van de eeuw' dat Marco Borsato op 31 december in de Amsterdam Arena geeft, begint aanstaande zaterdag. Het concert, getiteld 'Over Grenzen Heen', bevat een avondvullend programma inclusief feestelijke catering. Centraal staan het concert van Marco Borsato en vanzelfsprekend de apotheose rond de eeuwwisseling.

'Over Grenzen Heen' verdient ontegenzeggelijk het predikaat 'concert van de eeuw. Niet in de laatste plaats dankzij het twee uur durende concert van de populairste artiest van Nederland op dit bijzondere tijdstip en in deze bijzondere locatie. Maar er is meer! Voorafgaand aan het optreden van Marco Borsato wordt een speciaal voorprogramma gepresenteerd. Ook vindt in de Arena de opname van de spectaculaire Oudejaarsloterij plaats, die dit jaar uiteraard is omgedoopt tot Oude-Eeuwsloterij. Deze opname wordt rechtstreeks op RTL 4, RTL 5 en Veronica uitgezonden en gaat vergezeld van een weergaloos showprogramma. Bovendien is er voor de bezoekers in de Arena een speciale stadiontrekking, die is gekoppeld aan het entreekaartje. Gedurende de gehele avond en nacht kunnen de bezoekers gratis gebruik maken van een gevarieerd en toepasselijk cateringaanbod.

Het programma van 'Over Grenzen Heen' ziet er als volgt uit:

19.00 uur stadion open

20.00 uur aanvang voorprogramma

21.30 uur aanvang showprogramma

22.45 uur aanvang eerste deel concert Marco Borsato

23.45 uur overgang volgende eeuw

00. 15 uur aanvang tweede deel concert Marco Borsato

01.15 uur einde programma

Organisatie en productie: Mojo Concerts, Veronica, RTIL, Staatsloterij. Sponsored by Smiths.

Kaarverkoop begint aanstaande zaterdag bil de 150 grotere postkantoren, Ticket Service (0900- 3001250), www.theater.nl GWK Stationskantoren, de bekende voorverkoopadressen. Stadion open: 19.00 uur. Aanvang: 20-00 uur. Entree: fl. 470,- (arena), fl. 495,- (zitplaatsen kopse kant), fl. 545,- (zjtplaatsen lange zijde). Entree is inclusief food en drinks en exclusief servicekosten.

Voor meer informatie:

www.veronica.nl/concertvandeeeuw

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie