Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Paasactie Brunssumse weekmarkt

Datum nieuwsfeit: 27-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Brunssum

Paasactie weekmarkt

20 eieren voor 40 penningen

De reclamecommissie van de Brunssumse weekmarkt gaat ook in 1999 weer regelmatig activiteiten organiseren. De eerste keer dit jaar is op zaterdag 27 maart. Dan wordt de paasactie gehouden.

Midden op de markt worden twee speciale kramen neergezet. Daar krijgt u tegen inlevering van twintig penningen, tien gekleurde paaseieren van goede kwaliteit. U kunt zoveel penningen inleveren als u wilt. De actie begint om negen uur. De reclamecommissie zorgt ervoor dat er 20.000 eieren zijn om uit te delen.

De volgende actie van de reclamecommissie staat gepland voor zaterdag 8 mei. Over wat er tijdens deze moederdagactie precies gaat gebeuren krijgt u nog uitgebreide informatie.

Waardebon

Het sparen van penningen blijft dus de moeite waard voor de acties. Maar ook zonder acties kunt u uw penningen inleveren. Dat kan bij bakker Ummels die te vinden is in de achterste rij langs de vijverkant. Voor elke veertig penningen krijgt u daar een waardebon van vijf gulden. Die waardebonnen kunt u besteden bij de deelnemers aan de penningenactie op de markt.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie