Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Virtuele kunstuitleen op website SBK Amsterdam

Datum nieuwsfeit: 27-03-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

SBK virtuele kunstuitleen www.sbk.nl


- Kunst kijken en direct reserveren

- Elke week 10 nieuwe kunstwerken

- Maandelijkse expositie in "Zaal 5"

- Aanbieding voor niewe deelnemers

Kunst kijken en reserveren in de virtuele kunstuitleen van de SBK Amsterdam

In de virtuele kunstuitleen van de SBK (stichting beeldende kunst) Amsterdam worden in een aantal expositiezalen en in de stock kunstwerken getoond uit de collectie van de SBK Amsterdam. De kunstwerken in de virtuele kunstuitleen kunnen niet alleen uitgebreid en uitvergroot (voorzien van informatie) worden bekeken, maar ook directworden gereserveerd om te lenen en / of te kopen.

Wekelijks nieuwe kunstwerken
De collectie van de SBK Amsterdam collectie omvat zo'n 20.000 kunstwerken waaronder schilderijen, grafiek, foto's, deze omvangrijke SBK collectie vindt er in de virtuele kunstuitleen een wekelijkse in- en uitvoer van kunstwerken plaats.
Elke week (op vrijdag) worden er 10 nieuwe kunstwerken uit de SBK collectie toegevoegd aan de zalen van de virtuele kunstuitleen. Na twee weken in de zalen te hebben gehangen, verhuist het kunstwerk naar de virtuele stock en vervolgens na een aantal weken komen de kunstwerken weer terug in de SBK collectie.

Maandelijkse expositie in "Zaal 5" van de virtuele kunstuitleen In de virtuele kunstuitleen van de SBK (Stichting Beeldende Kunst) Amsterdam, zal er elke maand één kunstenaar uit de SBK collectie worden uitgelicht. Van deze kunstenaar zullen er minimaal 5 kunstwerken worden getoond, met daarbij achtergrond informatie over de kunstenaar en zijn/haar werk. Deze expositie vindt plaats in de expozaal 5 van de SBK virtuele kunstuitleen.

Het programma voor de komende maanden is:
April : Marijke Geys
Mei : Hans Landsaat
Juni : Gebroeders Donker

Aanbieding voor niewe deelnemers!
Bezoekers die via internet een kunstwerk reserveren en deelnemer worden van de SBK kunstuitleen mogen de eerste twee maanden gratis lenen!
Verder vindt u op onze homepage alle informatie over de SBK Amsterdam. www.sbk.nl

Vriendelijke groet,
Laura Engel
SBK Amsterdam
(info@sbk.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie