Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Meest bijzondere sport-momenten van de eeuw bij BNN

Datum nieuwsfeit: 28-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Hilversum, 25 april 1999

MEEST BIJZONDERE SPORT-MOMENTEN VAN DE EEUW BIJ BNN

Op zondag 28 maart om 20.15 uur zendt BNN haar eerste, enige en laatste sportprogramma `BNN Spoort' uit. In dit 45 minuten durende programma passeren de 100 meest verbazende, ontroerende, verbijsterende en belachelijke sportmomenten van de afgelopen 100 jaar, geselecteerd door Bart de Graaff, de revue.

In deze unieke samenvatting met hoogte- en dieptepunten, bloopers en overtredingen, komen onder andere de tovergoals van Marco van Basten aan bod, maar ook de karatetrap van Louis van Gaal, de elleboog van Wouters, de blunders van schaatser Hilbert van der Duim, de zelfmoord van Andres Escobar, de penalty van Clarence Seedorf, de valpartij van wielrenner Johan van der Velde en de aanslag op Feyenoorder Coen Moulijn. Daarnaast zijn in de uitzending nooit eerder vertoonde beelden te zien.

Aansluitend op BNN Spoort, volgt om 21.00 uur De Zondagavond van BNN met deze week o.a. aandacht voor schrijver Jacob van Duyn van Para! in Bookmakers, etiquette voor in het vliegtuig in De Gulden Middenweg, de dodensprong van meneer Frits in Oud & Wild, de vernietigende kracht van bliksem in Planet BNN en een experiment met geur-tv in Eros. Daarnaast zendt BNN voor het eerst Wat jij Wild uit. Onder het motto `choose or loose' laat Ruud de Wild mensen producten van zijn tafeltje uitzoeken, varierend van drugs tot boeken. Deze week is de keus aan `shoppers' in Amsterdam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie