Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuw voorstel PGN voor Verkeersplan Galecop Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 28-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Verkeersplan Galecop

Voor de 2e keer in enkele maanden boog de commissie VMC zich op donderdag 18 maart over de verkeersplannen rond het winkelcentrum in Galecop.

De commissie had eerder laten weten eerst de inspraak vanuit de bevolking te willen afwachten. Op de plannen van B & W werd uitvoerig gereageerd. Tijdens de commissievergadering meldden zich maar liefst 12 insprekers. N.a.v. de insprekers en hun bijdrage kwam de PGN fractie met een geheel eigen voorstel. Dit voorstel doet recht aan de inbreng van de meeste insprekers en gaat verder dan het B & W voorstel.

Wij stellen voor om het parkeerterrein tussen het winkelcentrum en het buurthuis af te sluiten voor autoverkeer, om zo sluipverkeer tegen te kunnen gaan. Ook wil PGN dat de zuidzijde van het Gerbrandypark voor fietsers wordt gereserveerd.

Het PGN voorstel, evenals dat van de insprekers, wordt bestudeerd en in een volgende vergadering van de commissie VMC wederom besproken.

PGN heeft hart voor Nieuwegein

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie