Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zaanstad krijgt hbo-opleiding verpleegkunde

Datum nieuwsfeit: 29-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zaanstad

ZAANSTAD KRIJGT HBO-OPLEIDING VERPLEEGKUNDE

De Hogeschool Holland opent dit jaar een Zaanse vestiging voor de HBO-opleiding verpleegkunde. Deze HBO-leergang in Zaanstad wordt gerealiseerd in samenwerking met het Regio College Zaanstreek-Waterland, dat verpleegkundigen op MBO-niveau opleidt.

De wethouder van onderwijs Margreet Horselenberg, de directeur van de Academie Zorg & Welzijn van de Hogeschool Holland Jacques van Gaal en dde directeur van de sector Zorg & Welzijn van het Regio College Ellen van den Tol hebben vanmiddag bekendgemaakt dat de HBO-opleiding in september 1999 van start gaat.
Het onderwijs wordt verzorgd in het gebouw van het Regio College aan het Cypressehout in Zaandam. Deze opleiding is een duale vorm van onderwijs, waarbij leren en werken worden gecombineerd. In de werkperioden doen de studenten praktijkervaring op in een ziekenhuis of een ander zorginstelling.
De Hogeschool Holland en het Regio College beginnen binnenkort met een gezamenlijke voorlichtingscampagne voor de werving van studenten.

Zaanstad, 29 maart 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie