Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe serie 'Ed, Edd n Eddy' op Cartoon Network

Datum nieuwsfeit: 29-03-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT
Amsterdam, 18 maart 1998

Ed, Edd n Eddy nieuwe serie op Cartoon Network.

Vanaf maandag 29 maart om 17.30 uur is de nieuwste tekenfilmserie Ed, Edd n Eddy te zien op Cartoon Network.
Ed, Edd n Eddy is een nieuwe serie die gaat over drie slungelige pubers, Ed, Edd en Eddy, die tegen wil en dank in gevecht zijn met hun puberteit.
De afleveringen zijn dagelijks te zien om 17.30 en 22.30 uur. Ed, Edd n Eddy is de nieuwste aanwinst uit de studio's van Cartoon Network.

Ed, Edd n Eddy

Ed, Edd n Eddy gaat over drie goede vrienden die samen een van de afschrikwekkendste uitdagen in hun leven, de puberteit, trachten de baas te worden. Ze hebben alledrie dezelfde naam, leven in dezelfde straat en woonwijk even buiten de grote stad. De drie vrienden hebben wel totaal verschillende karakters. Hun puberale lompheid, tegenstrijdigheid en verwardheid waarmee ze dagelijks worstelen geeft daar nog eens extra accent aan. Voortdurend worstelen ze met hun hormonale chaos, jeugdpuistjes en vet haar. Maar ze zijn vrienden want ze dragen dezelfde naam.
Een opeenvolging van komische kapriolen van drie verwarde jongens die weg naar volwassenheid nog niet kennen.

Cartoon CARTOONS

Ed, Edd n Eddy is een tekenfilmserie die in "eigen huis" is ontwikkeld en geproduceerd werd onder het label Cartoon CARTOONS. Cow & Chicken, Johhny Bravo, Dexter's Laboratory, I M Weasel en de Powerpuff Girls behoren hier eveneens toe.
Cartoon CARTOONS tekenfilms worden speciaal gemaakt voor én door Cartoon Network.Noot voor de redactie (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie