Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

WebSight gaat online veilingen bouwen voor veilinghuizen

Datum nieuwsfeit: 29-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

WebSight gaat online veilingen bouwen voor veilinghuizen

29 maart 1999

WebSight internetcommunicatie biedt veilinghuizen in Nederland en Belgie de mogelijkheid een online veiling te starten op veiling.verzamel.net. Het Hilversumse bedrijf heeft dat zondag 28 maart tijdens de VerzamelaarsJaarbeurs in Utrecht bekendgemaakt. "In oktober 1998 zijn we als eerste in Nederland met een echte online veiling gestart, op dit moment bezoeken ruim 2000 mensen dagelijks de veiling. Sinds de start is er voor ongeveer 700.000 gulden aan objecten van eigenaar verwisseld", zegt Erik Keegstra van Verzamel.net. Gebruikers kunnen gratis gebruik maken van de service. De kwaliteit van de bezoeker staat voorop. De bezoekers en gebruikers zijn erg enthousiast over het initiatief getuige de reacties die dagelijks binnenkomen. Binnenkort zullen de eerste veilinghuizen zich aansluiten bij de Veiling. "In overleg met het veilinghuis bouwen we de veiling. Deze staat in principe los van de bstaande veiling. Door aan te sluiten bij de site bereikt het veilinghuis optimaal de doelgroep", aldus Erik Keegstra. Daarnaast is er bijvoorbeeld de mogelijkheid online catalogi aan te bieden. De eerste Nederlandse internetveiling is te vinden op veiling.verzamel.net.

WebSight internetcommunicatie is gespecialiseerd in het ontwikkelen van interactieve internetconcepten en bestaat sinds april 1995. Naast concepten in opdracht van derden, is het bureau sterk in het ontwikkelen van zogenaamde innovatieve 'niche' sites.

Voor meer informatie:

WebSight internetcommunicatie
Postbus 1977

1200 BZ Hilversum
tel. (035) 77 23 566
email: (info@websight.nl)
url: www.websight.nl

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie of een interview kunt u contact opnemen met Erik Keegstra van WebSight internetcommunicatie, telefoon (035) 77 23 566 of email (erik@websight.nl).

Organisatie: WebSight internetcommunicatie

adres: Postbus 1977

postcode: 1200 BZ

woonplaats: Hilversum

Telefoon: (035) 77 23 566

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie