Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Compaq introduceert nieuwe switching-producten

Datum nieuwsfeit: 30-03-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Nieuwe producten verdubbelen backbone-capaciteit, voorzien in WAN-ondersteuning en bieden betere Gigabit Ethernet-oplossingen Compaq introduceert nieuwe, krachtige switching-producten Gouda, 30 maart 1999 - Compaq Computer maakt bekend dat zij haar reeks van Gigabit Ethernet-producten aanzienlijk heeft uitgebreid. Het betreft nieuwe leden van de populaire GIGAswitch/Router-, SW5400- en VNswitch-productreeksen. Ook introduceert Compaq een aantal nieuwe
10/100Mb/sec hubs, waarmee het voor klanten gemakkelijker wordt om de beschikbare bandbreedte te vergroten, zodra dat nodig is.

Compaq heeft de capaciteit en de doorvoersnelheid verdubbeld van de GIGAswitch/Router, haar multi-layer Gigabit Ethernet backbone switch. Deze biedt het prestatieniveau en de capaciteit die nodig zijn om ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie