Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kerken in Aktie helpt in Albanie en Macedionie

Datum nieuwsfeit: 30-03-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Geachte redactie,

Afgelopen weekend stelde Kerken in Aktie ƒ 200.000,- beschikbaar voor de hulpverlening aan vluchtelingen in Kosovo. Kerken in Aktie steunt hulpactiviteiten van lokale organisaties in Albanië en Macedionië.

In Macedonie startte vandaag Kerken in Aktie's partnerorganisatie ACT/MCIC de hulpverlening aan 20.000 vluchtelingen die in 14 centra zijn opgevangen. De hulp bestaat uit voedsel, water en sanitatie. Ook vandaag organiseerde MCIC voedselhulp aan Kosovaarse vluchtelingen die bij families in Macedonie onderdak hebben gevonden.

Er stond vandaag een vier kilometerlange rij wachtende Kosovaarse vluchtelinge voor de grensovergang naar Macedonie. De Servische politie liet mondjesmaat vluchtelingen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie