Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Dierenhoek 't Sparretje Maassluis krijgt duizend gulden

Datum nieuwsfeit: 31-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO058
Datum: 23 maart 1999

Dierenhoek 't Sparretje krijgt duizend gulden

Tijdens de heropening van boerderij-restaurant De Ridderhof in december 1998 heeft de nieuwe eigenaar van dit Maassluise restaurant, de heer E. Bijsterveld, een gift van duizend gulden overhandigd aan burgemeester J. Sterkenburg-Versluis. Het gemeentebestuur heeft besloten dit bedrag te schenken aan Vereniging Dierenhoek 't Sparretje ten behoeve van de exploitatie van de dierenhoek.

Op woensdag 31 maart 1999 zal de burgemeester van Maassluis de cheque ter waarde van duizend gulden tijdens een feestelijke bijeenkomst overhandigen aan de heer G. Beneken gen. Kolmer, voorzitter van het bestuur van de Vereniging Dierenhoek 't Sparretje. De heer E. Bijsterveld van De Ridderhof zal bovendien een bordje onthullen op de "totempaal" van sponsors van de dierenhoek. De bijeenkomst vindt plaats op het terrein van Dierenhoek 't Sparretje aan het Sparrendal in Maassluis, en begint om 16.00 uur.

Noot voor de pers:
Uiteraard is uw (foto-)redactie van harte welkom bij de overhandiging van de cheque op woensdag 31 maart 1999 om 16.00 uur bij Dierenhoek 't Sparretje aan het Sparrendal in Maassluis.

Laatste wijziging: 23 March 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie