Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schoolhandbaltoernooi Den Haag

Datum nieuwsfeit: 31-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

26 maart 1999

TWEEHONDERDNEGENENDERTIG TEAMS SPELEN SCHOOLHANDBALTOERNOOI

Op woensdag 31 maart en 7 april vinden de voorrondes plaats van het schoolhandbaltoernooi, georganiseerd door Sportsupport, onderdeel van de dienst OCW van de gemeente Den Haag. Leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 van de Haagse basisscholen nemen deel aan het toernooi. Op woensdag 14 april is de Haagse schoolhandbalfinale bij Handbalvereniging HERMES.

Op woensdag 31 maart spelen de teams uit stadsdeel Scheveningen/Haagse Hout met 37 teams bij handbalvereniging Hellas. Bij vereniging HEC spelen 41 teams uit stadsdeel Centrum. Een week later spelen de kinderen uit stadsdeel Segbroek met 40 teams bij handbalvereniging HERMES en HEC ontvangt 36 teams uit stadsdeel Laak. Stadsdeel Escamp levert maar liefst 50 teams, deze spelen op het terrein van SOS/Kwieksport. De teams uit Loosduinen spelen bij verschillende verenigingen. Bij HVL spelen 10 teams uit dit stadsdeel en Wings neemt 25 teams voor haar rekening.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie