Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Aa en Dommel

Datum nieuwsfeit: 31-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Dinsdag 30 Maart

INBRAAK BEDRIJF, HELVOIRT

Maandagochtend is ingebroken in een fysiotherapie praktijk in Helvoirt. Een raam van het pand werd opengebroken. Twee computers werden gestolen.

BROMFIETS GESTOLEN, BOXTEL

Maandagavond is vanaf de Kasteellaan in Boxtel een Witte Puch Maxi gestolen. Het verzekeringsnummer van de bromfiets is MSP-930. Door getuigen is gezien dat de bromfiets door drie jongens is gestolen.

BRAND, LIEMPDE

Maandagavond heeft brand gewoed in een container aan de Biezen in Liempde. De container die geladen was met vermalen autobanden, werd mogelijk in brand gestoken door onbekenden. Door de brand ontstond nogal wat rookoverlast. De container is leeg gemaakt om het vuur goed te kunnen bestrijden.

GLAASJE OP, LIEMPDE

In de nacht van maandag op dinsdag is een 29-jarige man uit Atlanta (Amerika) bekeurd omdat hij met een auto reed terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod en een boete van FL. 390,-. De controle vond plaats op de Rijksweg A2 bij Liempde.

INBRAAK WONING, DEN DUNGEN

Afgelopen nacht is ingebroken in een woning aan de Spurkstraat in Den Dungen. Door een raampje open te breken kon men binnen komen. Een onbekend geldbedrag werd gestolen.

SNELHEIDSCONTROLE, VUGHT

Dinsdagmorgen is er snelheidscontrole gehouden op de Vijverbosweg in Vught. Op deze weg, waar 50 km/u gereden mag worden, werden 139 voertuigen gecontroleerd. 17 bestuurders zijn bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 78 km/u.

Ook op de Rijksweg N65 werd snelheidscontrole gehouden. Op deze weg mag 70 km/u gereden worden. Totaal 599 voertuigen werden gecontroleerd. 36 bestuurders zijn bekeurd omdat ze te hard reden. De hoogst gemeten snelheid was 108 km/u.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie