Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe brochures Toerisme Provincie Antwerpen

Datum nieuwsfeit: 31-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Datum: 31-3-1999
Bron: Toerisme Provincie Antwerpen
Onderwerp: Zes nieuwe brochures uitgebracht door Toerisme Provincie Antwerpen

TPA-BROCHURES

Toerisme Provincie Antwerpen heeft maar liefst zes nieuwe TPA brochures uitgebracht. Er zijn brochures over de volgende onderwerpen:
'Kempen '99, waarin de zes grote troeven van de Kempen worden belicht: fietsen, wandelen, cultuur, kindvriendelijk, waterrijk en gezellig.

'Rivierenland '99', welke gevormd wordt door het Scheldeland, Rupelstreek en Vaartland. De bezoeker wordt bij een bezoek aan dit gebied verleidt door de rust en charme van de scheldedorpjes.

'Logies '99': maakt vermelding van de hotels, kampeer- terreinen, jeugdherbergen en gastenkamers die er in om Antwerpen te vinden zijn.

'Gastenkamers en vakantiewoningen': een stijlvol herenhuis in de kunststeden, een Kempense hoeve verstopt tussen het groen of een charmante woning in een Rivierenland. Elke gastenkamer heeft iets bijzonders.

Op Weg '99: hierin kunnen routes voor actieve verkenningen met de fiets, te voet of met de auto van de provincie Antwerpen gelezen worden.

Verder worden er tientallen tips gegeven in de Evenementen- krant van april-juni '99. Eén evenement dompelt de stad drie maanden lang in een feeststemming: precies 400 jaar geleden zag de geniale schilder Antoon van Dijck het levenslicht in Antwerpen. De stad eert hem met enkele veelbelovende tentoonstellingen.

Voor meer informatie:
00 32 3 240 63 73

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie