Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen

Datum nieuwsfeit: 31-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politiebericht

Korps: Groningen, plaats: Groningen 31-03-99

Drugshandelaren opgepakt/
Regiopolitie Groningen heeft vanmorgen elf personen aangehouden op verdenking van handel in drugs. In tien panden in de stad Groningen deed de politie vanmorgen een inval, waarvan een aantal in het kader van een gerechtelijk vooronderzoek onder leiding van een Rechter-Commissaris. Zonder incidenten werden negen mannen tussen de 19 en 30 jaar en twee vrouwen van 18 en 39 jaar overgebracht naar het bureau. Huiszoeking in de panden leverde vijf vuurwapens, een kleine hoeveelheid heroïne en cocaïne, gouden sieraden en enige duizenden guldens op. Daarnaast is er beslag gelegd op twee auto's.

Met het aanhouden van de verdachten heeft de het PESOLA-team van District Groningen/Haren een belangrijke slag geslagen in de drugsscene van Groningen. De verdachten behoren tot één familie die een prominente rol vervullenden in de stad.

Nadere informatie via bureau voorlichting, telefoonnummer 050 599 5010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie