Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Grote communicatie-conferentie in Maleisië in 2000

Datum nieuwsfeit: 31-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
expostbus51


MINISTERIE OSW

www.os.minbuza.nl

Grote communicatie-conferentie in Maleisië 2000

Grote communicatie-conferentie in Maleisië 2000

Het Global Knowledge Partnership (GKP), een informeel samenwerkingsverband van publieke, private en niet- gouvernementele organisaties op het terrein van informatie en communicatie voor ontwikkeling, heeft zojuist een tweedaagse werkbijeenkomst in Den Haag beëindigd. Het GKP richt zich op het bevorderen van toegang tot nieuwe technologieën van mensen en organisaties in ontwikkelingslanden. Het ministerie van Buitenlandse Zaken en het internationale instituut voor communicatie en ontwikkeling (IICD) traden op als gastheer. De bijeenkomst was bedoeld ter voorbereiding van de mondiale conferentie 'Building Knowledge Societies: Access, Empowerment and Governance' die in maart 2000 plaatsvindt in Maleisië.

Niet het ministerie van Buitenlandse Zaken, maar de Wereldbank is verantwoordelijk voor de inhoud van dit bericht

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het GKP- secretariaat bij de Wereldbank: 1-202-4588196, e-mail: (globalknowledge@worldbank.org)

31 mrt 99 15:39

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie