Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond over plan Kamperveste in Nieuwegein

Datum nieuwsfeit: 31-03-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Nieuwegein

INFORMATIEAVOND OVER KAMPERVESTE OP 31 MAART

De gemeente Nieuwegein houdt op 31 maart vanaf 20.00 uur een informatieavond in het gemeentehuis aan de Raadstede 1 over het concept-stedenbouwkundig model 'Schakel tussen Richtingen' voor de Kamperveste, het 11.000 m2 grote terrein in de wijk Fokkesteeg-Noord. De avond wordt geleid door wethouder De Bruin van Ruimtelijke Ordening, Economische Zaken en Volkshuisvesting.

Het concept-model, opgesteld door de gemeente en de adviescommissie Kamperveste, geeft de stedenbouwkundige randvoorwaarden weer voor Kamperveste (het terrein waar vroeger het Oosterlicht College was gehuisvest). Het model gaat uit van rond de 44 woningen, waarvan zo'n 24 eengezinswoningen en circa 20 appartementen. Het model gaat uit van een verdeling van 75% koopwoningen en 25% in de sociale sfeer, zowel huur als koop.

De informatie-avond is bedoeld voor toelichting en gedachtenwisseling met eenieder die zich betrokken voelt bij de toekomstige plannen. De gespreksresultaten van de informatieavond kunnen zorgen voor een aanpassing van het concept.

Na de definitieve besluitvorming over het concept-stedenbouwkundig model zullen de woningontwerpen wordfen ontwikkeld en de bijbehorende huur- en koopprijzen worden vastgesteld. Op dit moment zijn er nog geen woningontwerpen opgesteld. De gemeente kan dus hierover tijdens de informatieavond geen informatie geven.

Geïnteresseerden voor de informatieavond kunnen zich t.e.m. donderdag 25 maart tijdens kantooruren melden voor deelname via telefoonnummer 030 - 60 71 424.

SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT

Op woensdagmiddag 14 april vindt in Nieuwegein alweer voor de negentiende keer het schoolvoetbaltoernooi (georganiseerd door de gemeente) plaats. De winnaars spelen op woensdag 21 april de finale. Voor dit toernooi zijn nog dringend enkele scheidsrechters nodig. Dus vindt u het leuk om te fluiten en hebt u kennis van de spelregels, meld u dan aan bij de afdeling Sport&Recreatie van de gemeente, tel. 030 - 60 71 262. Behalve een aantal consumtiebonnen ontvangt u een aardige attentie voor uw medewerking.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie