Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Debat Amsterdamse Pers over 'dagbladmagazines'

Datum nieuwsfeit: 01-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Nederlandse Vereniging van journalisten

Amsterdamse Pers over 'dagbladmagazines'

De Amsterdamse Pers houdt donderdag 1 april 's middags van drie tot vijf uur een debat over krantenredacties die magazines gaan maken. Sander Wieringa, hoofdredacteur Next en Frits van Exter, hoofdredacteur van 'misschien wel de beste krant van Nederland' treden met elkaar in debat over het gebruik van nieuwe wapens in de strijd om de lezersgunst.

Gerard Mulder spreekt een column. Het slot van de bijeenkomst staat in het teken van de vraag of het nu nog niet genoeg is. Kiosken puilen uit, het aantal titels groeit onverminderd, maar het aantal lezers blijft gelijk. Hans Verstraaten, hoofdredactie Revu, Paul Brill, lid hoofdredactie de Volkskrant en Elsevier-hoofdredacteur Hendrik Jan Schoo buigen zich over de vraag wat de komst van 'dagbladmagazines' betekent voor de traditionele opinieweekbladen en publiekstijdschriften.

Doelenhotel, Nieuwe Doelenstraat 24, te Amsterdam.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie