Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Net 5 in mei van de kabel in Capelle a/d IJssel

Datum nieuwsfeit: 01-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Capelle a/d IJssel

Wilt u Net 5 blijven zien?

Met Casema is in een contract vastgelegd dat een zender toevoegen aan het programmapakket 0,25 per abonnee per maand kost. Omdat een meerderheid in de gemeenteraad het huidige kabeltarief wil bevriezen tot aan het moment dat de burgers zelf hun programmapakket kunnen samenstellen, betekent dit dat Net 5 op 21 mei weer van de kabel verdwijnt, tenzij blijkt dat voldoende Capellenaren Net 5 graag op de kabel willen houden ook al kost hen dat een kwartje per maand.

Daarom gaat de commissie Centrale Antenne Inrichting, de commissie die de gemeenteraad adviseert over de programmering van de kabeltelevisie en -radio, de belangstelling van de kabelabonnees peilen over Net 5. Tegelijkertijd wil de CAI weten of u belangstelling heeft voor TVE (Spaans), Rai Uno (Italiaans) en CNBC (beursnieuws). Ook het toevoegen van deze zenders kost 0,25 per zender. Overigens kunnen er in totaal maar drie zenders worden toegevoegd. Dan is het kabelnet, bij de huidige stand van de techniek, vol.

Voor het houden van een enquête wordt een professioneel bureau in de arm genomen, die een telefonische enquête gaat houden op basis van een representatieve steekproef. Naar alle waarschijnlijkheid wordt die enquête gehouden in de week na Pasen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie