Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Andrew Wright verkoopdirecteur Bloor Research

Datum nieuwsfeit: 05-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Bloor Research breidt directie uit met Andrew Wright

Bloor Research
Nederland

Postbus 94 520
1090 GM A'dam

t (020) 670 6275
f (020) 670 6278

(info@bloor.nl)
www.bloor.nl
Amsterdam, 6 april 1999

De toonaangevende IT-analistenorganisatie Bloor Research heeft Andrew Wright aangesteld in de nieuwe functie van verkoopdirecteur. Andrew was tot voor kort Vice President Noord-Europa voor Platinum Technologies Inc. Hij gaf daar leiding aan de uitbreiding van Platinums positie in de Europese markt.

Andrew Wright heeft de opdracht gekregen om de vooraanstaande Europese positie van Bloor Research door te trekken naar een vergelijkbare aanwezigheid op de wereldmarkt. Bloor Research is op dit moment de belangrijkste Europese IT-analistenorganisatie tussen een veelheid aan Amerikaanse concurrenten. Door de stap naar verdere
internationalisatie te zetten, wil Bloor afdoende tegenwicht bieden aan de stroom van Amerikaans georiënteerde informatie. Uit ervaring is gebleken dat Europese cliënten prijs stellen op de specifiek Europese invalshoek die Bloor volgt.

Andrew Wright is in de IT-industrie bekend om zijn verkoopsuccessen. In zijn 25-jarige carrière werkte hij eerder in verkoop- en managementfuncties bij Computer Associates, Boole & Babbage, Sequel en Platinum Technologies.
Over Bloor Research

Bloor Research werd opgericht in 1989 in Groot-Brittannië om onderzoek te doen naar informatietechnologie. Het bureau is gespecialiseerd in de evaluatie en vergelijkende analyse van commerciële softwaretechnologie in opdracht van haar klanten. Het onderzoek komt ter beschikking aan organisaties van eindgebruikers en aan IT-leveranciers in de vorm van rapporten, ‘white papers’, evenementen en advieswerkzaamheden.

De diepgang en autoriteit van het onderzoek geeft IT-managers een waardevolle bron van informatie over de mate waarin
softwaretechnologieën geschikt zijn voor een specifieke organisatie. Belangrijke noot voor redacteuren
(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie