Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verkeerslichten kruispunt Axelse Sassing Zeeland

Datum nieuwsfeit: 06-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zeeland

Verkeerslichten kruispunt Axelse Sassing

Dinsdag na Pasen (6 april) wordt het kruispunt Axelse Sassing verbeterd en voorzien van verkeerslichten. Het gaat om het kruispunt in de Tractaatweg (N253) met de weg naar Axel (N686), ten zuiden van Terneuzen.
In de eerste zes weken wordt de aansluiting op de N686 afgesloten. Het verkeer wordt via borden omgeleid. Op de Tractaatweg blijft steeds één rijstrook beschikbaar. Het verkeer wordt daar met tijdelijke verkeerslichten geregeld.
Behalve uit het plaatsen van verkeerslichten en roodlicht-/snelheidscamera's op het kruispunt bestaat het werk onder meer uit het afgraven van de geluidskade aan de westkant van de hoofdrijbaan van de Tractaatweg en de verbreding van de stroken voor doorgaand en afslaand verkeer. Er komen matrixborden met een waarschuwing de snelheid te beperken en er wordt een nieuwe asfaltverharding aangebracht.
Het werk gaat tot juni duren en kost 4,5 ton.

26 maart 1999, mw. J.C. van Nieuwenhuijze, tel. 0118-631402, nr. 20/99

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie