Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tweede fase herinrichting Van Vredenburchweg Rijswijk

Datum nieuwsfeit: 06-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rijswijk

Start tweede fase herinrichting Van Vredenburchweg

Rijswijk, 30 maart 1999

Dinsdag 6 april a.s. om 9.00 uur vangt de tweede fase van de herinrichtingswerkzaamheden aan op de Van Vredenburchweg. Dit betekent dat vanaf dat moment de Van Vredenburchweg gelegen tussen de Burgemeester Elsenlaan en de Jozef Israëlslaan voor doorgaand verkeer wordt afgesloten. De weg wordt gefaseerd opgebroken en heringericht vanaf de kruising met de Burgemeester Elsenlaan. De woningen en bedrijven blijven voor bestemmingsverkeer op deze wijze zij het via de Jozef Israëlslaan of via de Burgemeester Elsenlaan bereikbaar. De fietsers kunnen nu gebruik maken van het nieuwe vrijliggende fietspad aan de noordzijde van de Van Vredenburchweg. De herinrichtingswerkzaamheden zullen nog circa 10 weken duren.

De werkzaamheden hebben tot doel de weg ter plaatse in te richten als
30 km zone. Hiertoe wordt de wegas verschoven, een vrijliggend fietspad aangebracht, parkeervakken en verkeersdrempels aangelegd, en het trottoir hertegeld en de rijbaan herstraat.Afdeling Bestuursondersteuning en Voorlichting. © 1997 Gemeente Rijswijk. Alle rechten voorbehouden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie