Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Besluitenlijst gemeenteraad Borsele

Datum nieuwsfeit: 06-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

Uit de raad van 1 april 1999

Op 1 april j.l. heeft de raadsvergadering plaatsgevonden. Wat heeft de raad nu eigenlijk besloten in die vergadering? We hebben de belangrijkste besluiten voor u op een rijtje gezet.

Schenking

Bij haar overlijden heeft mw. A.C. de Jonge te kennen gegeven dat haar verzameling foto- en ansichtkaarten in stand moet blijven en als geheel in het foto-archief van de gemeente Borsele zou mogen worden opgenomen. De raad heeft onder dankzegging aan de familie de schenking aanvaard.

Verkoop grond Fortrapastraat

Het waterschap Zeeuwse Eilanden wil een nieuw rioolpersgemaal bouwen aan de Fortrapastraat te ‘s-Gravenpolder. Hiervoor wil het waterschap een stuk grond van ongeveer 63 m2 kopen dat eigendom is van de gemeente. De raad heeft besloten deze grond te verkopen aan het waterschap voor f 10,- per m2.

Overeenkomst schoolbesturen

Voor het groot onderhoud van de schoolgebouwen is een overeenkomst afgesloten met de schoolbesturen in de gemeente. De gemeente zal met ingang van 2000 een lijst van onderhoudsvoorzieningen samenstellen. Deze wordt besproken met de schoolbesturen. De lijst geldt als een overzicht van ingediende aanvragen. De op de lijst geplaatste voorzieningen kunnen worden toegekend maar ook kunnen worden afgewezen.

Vier voorbereidingsbesluiten

De raad heeft vier voorbereidingsbesluiten genomen om het mogelijk te maken medewerking te verlenen tot het oprichten van regenkappen aan 4 agrarische bedrijven.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie