Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

JPY/USD Knock-in Dual Currency emissie BNG

Datum nieuwsfeit: 06-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bank Nederlandse Gemeenten

Den Haag, 6 april 1999

JPY/USD KNOCK-IN DUAL CURRENCY EMISSIE VAN DE BANK NEDERLANDSE GEMEENTEN ONDER DE JAPANSE SECONDARY SHELF

De nv Bank Nederlandse Gemeenten (BNG) heeft besloten tot de uitgifte van een JPY/USD Knock-In Dual Currency obligatielening ter grootte van Japanse Yen (JPY) 12 miljard. Deze obligatielening is geëmitteerd onder de Japanse Secondary Shelf registratie..

De lening heeft een looptijd van 1 jaar en 1 maand met een coupon van 5 % per jaar, die halfjaarlijks (9 november 1999 en 9 mei 2000) in JPY zal worden betaald. De lening zal tegen een issue price van 99,95 % worden uitgegeven waarbij de storting is gesteld op 9 april 1999

Aflossing zal plaatsvinden op 9 mei 2000. De aflossing zal geschieden in USD indien de wisselkoers USD/JPY gedurende de periode van 8 april 1999 tot en met 25 maart 2000 kleiner is geweest dan 1 USD = 105,75 JPY. Indien de wisselkoers gedurende deze periode niet kleiner is geweest, zal de aflossing plaatsvinden in JPY.

De lening wordt uitgebracht door Nomura International plc.

Voor nadere informatie email: (info@bng.nl)


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie