Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Onvoldoende aandacht grondwaterstijging Zuid-Kennemerland

Datum nieuwsfeit: 06-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Onvoldoende aandacht gevolgen grondwaterstijging in Zd KennemerlandZANDVOORT - Bijna zienderogen vullen de duinpannen zich met water. Door de poelen krijgt het landschap een dimensie extra. Maatregelen onder leiding van de Noordhollandse overheid maken een dergelijke metamorfose mogelijk. Die veranderingen van het landschap zijn in de beleidsnota onder de titel 'Stilstaan bij stromen - waterhuishoudingsplan provincie Noord-Holland 1998-2002' vastgelegd. Opvallend daarbij is dat veel aandacht geschonken wordt aan de natuur. Mens en volksgezondheid daarentegen komen amper aan bod in de beleidsnota die ook op Internet te vinden is. Een woordvoerder van de Provinciale Staten beweert evenwel dat "Er ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie