Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe omleidingsroute Hoogeveen-Westerbork

Datum nieuwsfeit: 06-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Drenthe

Stremming kruispunten N374 met Noorderweg en Haarweg Nieuwe omleidingsroute Hoogeveen-Westerbork

Assen, 1 april 1999
Persberichtnummer 99-075Van 6 tot en met 9 april is de N374 tussen Hoogeveen en Westerbork afgesloten vanaf het kruispunt met de Noorderweg bij Tiendeveen tot en met het kruispunt Haarweg bij Nieuw-Balinge. Op het wegvak wordt nieuw asfalt gedraaid. Bij de kruispunten worden drempels aangelegd.

Het verkeer wordt op dit moment al omgeleid, maar vanwege het afsluiten van de kruispunten geldt er een nieuwe omleidingsroute. De omleiding van Hoogeveen naar Nieuw-Balinge via Middenraai vervalt. Het verkeer wordt nu langs Tiendeveen, Drijber en de N374/Steendervalsweg geleid.
Voor verkeer vanaf Westerbork richting Hoogeveen verandert er niks. Verkeer dat van Westerbork naar Nieuw-Balinge moet, kan over de Steendervalsweg en Koolveen.
De omleidingen zijn ter plaatse met borden aangegeven.Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Andrea v/d Boogaart van de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365267, faxnummer (05920) 357188
E-mail: (communicatie@drenthe.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie