Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Spreekuur wethouder sociale zaken Maassluis

Datum nieuwsfeit: 07-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Gemeente Maassluis

Persbericht

Kenmerk: MO062
Datum: 29 maart 1999

Spreekuur wethouder voor sociale zaken en doelgroepenbeleid op 7 april

Op woensdag 7 april 1999 houdt wethouder A. Keijzer zijn maandelijkse spreekuur in Dienstencentrum De Vliet aan de Arthur van Schendelstraat in Maassluis. Het spreekuur begint om 13.30 uur. Het is niet nodig om van tevoren een afspraak te maken voor een bezoek aan het spreekuur. Belangstellenden kunnen gewoon langskomen.

Wethouder Keijzer heeft verschillende onderwerpen in zijn portefeuille, zoals sociale zaken en maatschappelijk werk, wijk- en buurtbeheer, doelgroepenbeleid (o.a. jongeren, ouderen, gehandicapten, emancipatie), samenlevingsopbouw, woonruimteverdeling (bijvoorbeeld woningtoewijzing, -verbetering en huursubsidie) en sociale werkvoorziening. Wie de wethouder graag eens wil spreken over één of meerdere van deze onderwerpen, is van harte welkom op het spreekuur.

Het spreekuur wordt iedere maand op de eerste woensdag van die maand gehouden; in de even maanden (april, juni) in Dienstencentrum De Vliet en in de oneven maanden (mei) in dienstencentrum De Vloot.

Laatste wijziging: 29 March 1999

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie