Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma Het Oude Slote Heemstede

Datum nieuwsfeit: 07-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Datum: 30-3-1999
Bron: Het Oude Slot Heemstede
Onderwerp: Programma Het Oude Slote Heemstede

PROGRAMMA HET OUDE SLOT HEEMSTEDE

Op woensdag 7 april om 14.30 uur is Poppentheater Pimpernel te zien met de voorstelling 'Op zoek naar de schat' in Het Oude Slote te Heemstede. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Op zoek naar een schat is een spannend avontuur, op een hoge ijsberg. Een ijsberg waar een heel koude poolwind waait en waarop je zo klein lijkt als een poppetje.

Op donderdag 8 april herhaalt NPS in Het Klokhuis de uitzending over de tentoonstelling Achter Glas. Deze tentoonstelling was in Galerie De Bleeker en Het Oude Slot te zien van 7 december 1996 tot 19 januari 1997. In de film demonstreert Willem Snitker uitgebreid de techniek van de Achterglasschilderkunst.

Het Oscar Andrade Duo treedt op zaterdag 10 april om 20.15 uur op in Het Oude Slot te Heemstede. Het duo bestaat uit zanger/gitarist Oscar Andrade en gitarist Falk Zenker.

Op woensdag 14 april om 20.15 uur speelt het Jesse van Ruller Kwartet in Het Oude Slot te Heemstede. Het repertoire bestaat uit een mix van frisse, originele composities van Van Ruller en bewerkingen van stukken uit de rijke jazztraditie.

Donderdag 22 april om 20.15 uur is Ronald Brautigam op fortepiano in Het Oude Slot te beluisteren.

Voor meer informatie:
023-5470496

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie