Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Geactualiseerde uitgave 'Homeopathie thuis'

Datum nieuwsfeit: 07-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

-Persbericht-

Utrecht, 7 april 1999

Bij Kosmos-Z&K Uitgevers is verschenen een nieuwe, uitgebreide en geactualiseerde editie van het succesvolle

Homeopathie thuis

Stephen Cumming en Dana Ullman


100.000 !! Zoveel exemplaren zijn er vanaf 1984 verkocht van de eerste editie van Homeopathie thuis. Sinds dat jaar is de kennis op medisch terrein en van de homeopathie echter zozeer toegenomen dat bij Kosmos-Z&K Uitgevers nu een volledig herziene, uitgebreide en geactualiseerde editie van Homeopathie thuis is verschenen. En waarschijnlijk even succesvol, zo niet nog succesvoller.

Het succes is aan de ene kant te danken is aan de populariteit van homeopathie. Na in de jaren '70 als 'alternatieve geneeswijze' in de belangstelling te zijn gekomen, maakt homeopathie nu een wezenlijk deel uit van de reguliere medische zorg. Zowel in Nederland als in omringende landen geven artsen steeds vaker de voorkeur eerst homeopathische medicijnen voor te schrijven voordat reguliere medicijnen worden geprobeerd.

Het succes van Homeopathie thuis is echter ook te danken aan de compleetheid van deze gids. Van de geschiedenis en principes van homeopathie tot aan een zeer uitgebreid en gevarieerd overzicht van acute aandoeningen waarbij de homeopathie zijn diensten kan bewijzen. En natuurlijk ook welke middelen dan toegepast kunnen worden.

Wat Homeopathie thuis nog completer maakt, zijn het uitgebreide register, de adressen van homeopathische organisaties, een bibliografie en een verklarende woordenlijst. Een must voor iedereen die geïnteresseerd is in homeopathie!

ISBN 90 215 3490 8

400 pagina's

*29,90


-einde persbericht-

Voor meer informatie en recensie-exemplaren kunt u contact opnemen met Jeske de Cock, tel: 030 - 2349211, fax: 030 - 2349247

Met vriendelijke groet,
Jeske de Cock
Kosmos-Z&K Uitgevers
Tel: 030-2349211
fax: 030-2349247

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie