Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nyenrode ook dit jaar betrokken bij BOV-trofee

Datum nieuwsfeit: 07-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit Nyenrode

Nyenrode ook dit jaar weer betrokken bij BOV-trofee

nieuwsfeit 07/04/1999

door: Paul Heijmering
Beste Ondernemers Visie (BOV)
Beste Ondernemers Visie: díe ondernemers voor het voetlicht halen die een doordacht bedrijfsbeleid voeren, dat is het doel van de jaarlijkse uitreiking van de BOV-trofee.
De verkiezingen voor deze trofee vindt op twee niveaus plaats. Zo start de competitie met regionale verkiezingen; de winnaars van deze verkiezingen staan vervolgens kandidaat voor de landelijke BOV-verkiezing. Ieder jaar wordt voor de BOV-verkiezingen een ander thema als leidraad gekozen. Voor 1998-1999 is dat het thema 'Klant & Visie'. De landelijke jury staat onder voorzitterschap van Nyenrode President Neelie Kroes, en bestaat dit jaar onder andere uit Lia van den Berg, Zakenvrouw van het jaar 1999, Aad Ouborg, CEO Princess Household Appliances BV, Prof. dr. Henry Robben, directeur Nyenrode Center for Supply Chain Management en Goos Eilander, algemeen directeur Trendbox. De uitreiking van de BOV-trofee is een initiatief van Junior Kamer Nederland en Moret Ernst & Young, en wordt mede mogelijk gemaakt door KPN Telecom, Rabobank Nederland en de Financiële Telegraaf. BOV-Ondernemerssociëteit Alle regionale winnaars van de BOV-competitie worden automatisch lid van de BOV-Ondernemerssociëteit. Deze ondernemerssociëteit is gevestigd aan Universiteit Nyenrode en heeft tot doel 'het bevorderen van netwerkontwikkeling en de uitwisseling van ideeën tussen de leden onderling'. De sociëteit vervult de functie van het opsporen, beoordelen en op positieve wijze uitdragen van (top)ondernemerschap. Zij zet zich in om een betere bekendheid te geven aan het begrip top-ondernemer en (top) ondernemerschap te promoten. Alle regionale winnaars van de BOV-competitie worden automatisch lid (kosteloos) voor het leven. Op dit moment kent de ondernemerssociëteit 52 leden.
De BOV-Ondernemerssociëteit biedt haar leden tal van interessante activiteiten. Deze activiteiten ontstaan in samenwerking met vertegenwoordigers van de Junior Kamer, Rabobank Nederland en Universiteit Nyenrode.
Tweemaal per jaar wordt een landelijke conferentie georganiseerd. Een van deze conferenties vindt tegelijkertijd met de uitreiking van de BOV-trofee plaats. Beide conferenties zijn workshops waarbij zaken behandeld worden die in doorsnee workshops niet aan bod komen, en ondernemers ervaringen kunnen uitwisselen. "Continue uitwisseling van ervaringen met ondernemers is voor Nyenrode essentieel" zegt Jan Smit, programmamanager van het Nyenrode Executive and Management Development Center. "De BOV conferenties dragen daartoe zeer bij. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld 'ondernemerschap en zelfontplooiing' of 'de ondernemer en het gezin'." De activiteiten van de BOV-Ondernemerssociëteit vinden plaats op Universiteit Nyenrode.
Voor meer informatie: www.mey.nl/bov

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie