Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Psion Nederland breidt distributie uit in Telecom

Datum nieuwsfeit: 07-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Psion Nederland

PERSBERICHT

Psion Nederland B.V. breidt distributie uit in Telecom

Luxe Skybox® voor mobiele professional tegen voordelige prijs

Hoofddorp, 8 april 1999 - Psion Nederland B.V. zal vanaf heden ook de populaire palmtop computer Psion Series 5 via de KPN Business Centers en de Primafoon-winkels gaan verkopen. De Psion Gold Card PC Cards worden al sinds 1998 via de KPN gedistribueerd.

Ter introductie van deze samenwerking is door AVC Mobility B.V. een speciale productbundel geïntroduceerd: de Skybox®. Deze fraai ogende zilverkleurige box biedt een kant-en-klare oplossing voor de mobiele professional en bevat een Psion Series 5, een Ericsson SH888 GSM-telefoon, speciale Phoneman software en uitgebreide informatie over installatie. Het geheel wordt aangeboden vanaf 1398,- met een flexibel all-round abonnement (exclusief BTW)

De Sky Box® is met name bestemd voor mobiele professionals in het MKB die een alles-in-één-oplossing willen aanschaffen. De Psion Series 5 bevat een scala aan applicaties, waaronder een agenda, database, spreadsheet, tekstverwerker, voice memo recorder en calculator. De palmtop is voorzien van een touchscreen en een gepatenteerd toetsenbord. De Psion Series 5 wordt standaard geleverd met PC Connectiviteitssoftware en software voor Internet, e-mail en fax.

Met de combinatie van de Series 5 en de Ericsson SH888 is het mogelijk draadloos gebruik te maken van het Internet. De SH888 bevat een ingebouwd modem en een infraroodpoort. Ook de Series 5 beschikt over een dergelijke poort en wordt standaard geleverd met software voor Internet, e-mail en fax. Wanneer het Ericsson GSM-toestel naast de Series 5 met de infraroodpoorten op gelijke hoogte wordt gelegd, dan onstaat er verbinding. Kabels zijn dus overbodig! De Series 5 en de Ericsson-telefoon wegen tezamen nog geen 600 gram en kunnen daarom gemakkelijk meegenomen worden.

Via de speciaal meegeleverde Phoneman software is de gebruiker in staat om via de Series 5 SMS-berichten te versturen en het telefoonboek van de mobiele telefoon op een eenvoudige manier te onderhouden.

Psion Nederland B.V., gevestigd te Hoofddorp, distribueert handheld- en palmtop computers, programmatuur en datacommunicatieproducten. Het assortiment van Psion-producten omvat een grote verscheidenheid aan modellen, software en randapparatuur. De Psion-producten worden verkocht via een uitgebreid netwerk van dealers, distributeurs en VAR's. Meer informatie staat vermeld op www.psion.nl.

AVC Mobility, de ontwerper van het Skybox® concept, is gespecialiseerd in de distributie van Connected Organizers, en in de ontwikkeling en distiributie van totaal-concepten op de markt van Mobile Connectivity en Mobile Data Applications.

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie