Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

EDON kiest Mobitex-netwerk van RAM Mobile Data

Datum nieuwsfeit: 08-04-1999
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
RAM Mobile Data persbericht

Persbericht
EDON kiest Mobitex-netwerk van RAM Mobile Data voor buitendienst.

Maarssen, 7 april 1999 - Energiebedrijf EDON heeft, als koploper in de energiebranche, gekozen voor RAM Mobile Data. De field service applicatie van HiSpex Engineering zorgt voor koppeling van de buitendienst aan het SAP R/3-systeem bij EDON. Voor de mobiele datacommunicatie maakt het systeem gebruik van het Mobitex-netwerk van RAM Mobile Data.

Monteurs van EDON krijgen hun orders voortaan via het mobiele datacommunicatienetwerk rechtstreeks aangeleverd op hun 'Hand Held Computer'. Ook klachten en storingen die gemeld worden bij het Call Center van EDON, worden - zonder tussenkomst van een opzichter of chef - direct aan de monteurs doorgegeven. Andersom koppelen de monteurs zelf ook in een handomdraai alle relevante gegevens over onderdelen, bestede uren en inspecties terug naar het centrale SAP R/3-systeem.

Dankzij het betrouwbare Mobitex-netwerk komt alle verzonden informatie zonder fouten of problemen op de juiste plaats aan. Zelfs bij een stroomstoring blijft het RAM-netwerk gewoon in de lucht.

RAM Mobile Data
RAM Mobile Data Nederland is de grootste gespecialiseerde aanbieder van producten en diensten voor mobiele datacommunicatie in Nederland. Daartoe maakt RAM Mobile Data gebruik van het eigen Mobitex-netwerk (operationeel sinds 1993), en van de GSM-diensten van Libertel. Sterke partijen als BellSouth, France Telecom en NPM Capital legden de basis voor RAM Mobile Data. Door middel van het Professional Services team heeft RAM Mobile Data de beschikking over uitgebreide expertise op het gebied van draadloze datacommunicatie en beschikt het over de middelen en de deskundigheid voor een optimale dienstverlening. Geselecteerde Business Partners bieden totaaloplossingen op basis van het product- en dienstenaanbod van RAM Mobile Data. Met deze oplossingen verbeteren klanten hun bedrijfsvoering en concurrentiepositie.

EDON
EDON levert vanuit vijf regionale energiebedrijven energie aan bijna 900.000 klanten in Groningen, Drenthe, Overijssel, de Noordoostpolder en een deel van Friesland. Naast de levering van energie en het beheer van de infrastructuur is EDON zeer actief op het gebied van energie-efficiency, duurzame energie en in het ontwikkelen van nieuwe diensten en producten voor een meer geliberaliseerde energiemarkt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie