Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Culinair blad 'Sla!' presenteert nieuwe formule

Datum nieuwsfeit: 09-04-1999
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

UITNODIGING

EEN NIEUWE LENTE, EEN NIEUWE SLA!

SLA PRESENTEERT NIEUWE FORMULE EN NIEUWE AANDEELHOUDERS.

Gezond eten is in! Er is steeds meer belangstelling voor gezonde voeding en eerlijke ingrediënten. Daarbij hoort vanzelfsprekend ook een culinair blad met recepten zonder vlees. Dat vinden tienduizenden trouwe Sla!-lezers en dat vindt ook een aantal bekende bladenmakers en topnamen uit het Nederlandse bedrijfsleven. Kortom, er is een markt voor een culinair blad dat de doelgroep van niet-vleeseters bedient, maar die markt kan groter. Met een vernieuwde, bredere formule kunnen ook de mensen die mìnder vlees eten, worden bereikt.

Eckard Wintzen (Ex'tent bv, voormalig eigenaar van BSO Origin), Derk Sauer (uitgever in Moskou van onder meer Cosmo, Playboy, Moskow Times), Jan Reinoud (retailspecialist, ex-vicevoorzitter RvB de BoerUnigro), Boudewijn Poelmann en Herman de Jong (Nova Media / Nationale Postcodeloterij) en Titia Mulders (mediaproducent Residence / Villa d'Arte / Elsevier) hebben besloten Sla! groot te maken. Samen met Jan van der Lee (Animal Support) en Niko Koffeman (Ad/Venture) worden zij de nieuwe aandeelhouders van Sla!

Nieuwe aandeelhouders en een nieuwe hoofdredacteur. Dat betekent vanzelfsprekend ook een nieuwe formule. We nodigen u graag uit om op 9 april a.s. aanwezig te zijn bij een korte presentatie rond de nieuwe mensen achter Sla! en vertellen u onze plannen. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om te spreken met de nieuwe aandeelhouders, de nieuwe bladmanager of de nieuwe hoofdredacteur.

Lokatie De Koepelzaal van Het Blauwe Theehuis
Vondelpark 5
1071 AA Amsterdam
tel. (020) 662 02 54

Datum vrijdag 9 april 1999

Tijd ontvangst 13.30-14.00
presentatie 14.00-14.30
borrel 14.30-15.30

Wij horen graag of we u mogen verwachten. We verheugen ons op uw komst!

Met vriendelijke groet,

Ellen Ruwe
Hoofdredacteur Sla

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie